​Η 34χρονη μεσίτρια, Κρίστιν Σάρπ, δημιούργησε επεισόδιο την περασμένη Πέμπτη στην πτήση της Allegiant Air, από το Λος Άντζελες προς την Χαβάη.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των υπολοίπων επιβατών στην αστυνομία, η νεαρή γυναίκα μπήκε στο αεροπλάνο καπνίζοντας ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο και, όταν ένας από τους άνδρες αεροσυνοδούς της έκανε την παρατήρηση, σταμάτησε για λίγο, για να συνεχίσει το κάπνισμα, αμέσως μετά την απογείωση.

Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες η γυναίκα ήταν μεθυσμένη και κινήθηκε επιθετικά προς τον ιπτάμενο φροντιστή ενώ έριξε επάνω του ένα κουτί με αναψυκτικό.

Η ίδια μίλησε στην ιστοσελίδα Hawaii News Now και δήλωσε, ότι το προσωπικό στο αεροπλάνο, μάλλον, είχε μια κακή μέρα και ξέσπασε επάνω της ενώ τον άντρα φροντιστή, με τον οποίο έγινε το επεισόδιο τον χαρακτήρισε «αναιδή» με «κακούς τρόπους».

Ο φίλος της γυναίκας, που ήταν μαζί της μέσα στο αεροπλάνο, δήλωσε ότι η σύντροφός του ήταν κουρασμένη, αλλά για το προσωπικό του αεροσκάφους υποστήριξε ότι δεν έκανε τίποτα για να εκτονώσει την κατάσταση.

Μόλις το αεροσκάφος προσγειώθηκε στη Χαβάη άνδρες του FBI πήγαν στο σημείο, όμως, στην 34χρονη δεν έχουν απαγγελθεί ακόμα κατηγορίες, καθώς οι έρευνες για το επεισόδιο συνεχίζονται.