​Αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη της ήλθε μια μητέρα από την πόλη Doncaster στη Βρετανία. Ο λόγος για την Κλερ Χέντερσον, η οποία πριν τρεις μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί- ένα υγιέστατο κοριτσάκι!

Claire-Henderson-with-daughter-Brooke.jpg
Πλήθος φίλων και συγγενών την επισκέφτηκαν για να της δώσουν συγχαρητήρια αλλά και να δουν το νεογέννητο μωράκι. Ένας από τους επισκέπτες της, ωστόσο, δεν γνωρίζε ότι είναι άρρωστος με αποτέλεσμα να κολλήσει το μωρό έρπη, όταν το φίλησε.

Λίγες ώρες μετά εκείνη είδε ότι η μικρούλα είχε γεμίσει παντού σπυράκια, ακόμη και μέσα στο στόμα της, την πήγε αμέσως στο γιατρό. Ο παιδίατρος της είπε ότι επειδή τα μωράκια είναι πολύ ευαίσθητα θα πρέπει να δουν αν όλο αυτό της έχει προκαλέσει κάποιο πρόβλημα στο ήπαρ ή ακόμη και στον εγκέφαλο της.

baby-cold-sore-mai_3452812b.jpg
Τελικά το μωράκι πήρε αντιβίω��η για πέντε μέρες και κατάφερε να συνέλθει… Η μητέρα του, ωστόσο, φαίνεται πως πήρε τέτοια τρομάρα που αποφάσισε να ανεβάσει φωτογραφίες του παιδιού με τον έρπη στο Facebook, καλώντας τους γονείς να μην αφήνουν τους επισκέπτες να φιλούν τα παιδιά τους.