​Μην σου τύχει, να ετοιμάζεσαι για γάμο και τελευταία στιγμή… να έρθει μια αναποδιά, όπως να μην μπορεί να παρευρεθεί ένας εκ των πρωταγωνιστών! Αυτό συνέβη στην Τουρκία, όταν δεν επετράπη στο γαμπρό να λείψει από την υπηρεσία του τη μέρα του γάμου του… αλλά παρόλα ταύτα, ο γάμος έγινε και χωρίς αυτόν!

Ο 25χρονος Αχμέτ Καραβελιόγλου, είναι λοχίας στη χωροφυλακή και είχε προγραμματίσει με την αγαπημένη του, την 21χρονη Φατμά, να γίνουν και επίσημα σύζυγοι στις 18 Σεπτεμβρίου.

Όμως, την τελευταία στιγμή του απαγόρευσαν την έξοδο του από το στρατώνα εξαιτίας των βίαιων συγκρούσεων που εκτυλίσσονται μεταξύ των δυνάμεων ασφαλείας και των Κούρδων μαχητών, καθώς δεν θα ήταν ασφαλές να μετακινηθεί από τη νοτιοαναλυτική Τουρκία, στην επαρχία Οσμανίγιε.

Παρόλα ταύτα, ο γάμος δεν αναβλήθηκε, όπως θα περίμενε κανείς, αλλά έγινε κανονικά με το γαμπρό απόντα! Στη φωτογραφία η νύφη απαθανατίζεται να κάθεται μόνη, και η θέση του συζύγου της να είναι κενή δίπλα της, ενώ γύρω της βρίσκονται συγγενείς. Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, και το γαμήλιο πάρτι έγινε κανονικά, ωστόσο οι γονείς του γαμπρού δεν σταμάτησαν να κλαίνε καθόλη τη διάρκεια του μυστηρίου, για την απουσία του γιου τους.

Όπως αναφέρεται, ο γάμος δεν γινόταν να αναβληθεί, καθώς είχε προσκληθεί πλήθος κόσμου. Πάντως, το ζεύγος είναι επίσημα παντρεμένο στις 18 Σεπτεμβρίου, παρά το γεγονός ότι ο ενδιαφερόμενος δεν είχε παραστεί!

πηγή: hurriyet