Έχουμε δει πολλές φορές σε ταινίες κακοποιούς και χρήστες ουσιών, να κρύβουν σε απίθανα σημεία όπλα, χρήματα ή/και ναρκωτικά. Δεν φανταζόμασταν όμως ποτέ ότι μια 31χρονη Αμερικανίδα θα έφτανε στο σημείο να κρύψει ολόκληρο όπλο στο σώμα της και μάλιστα στον… κόλπο της! Όχι, η εν λόγω κυρία δεν πρωταγωνιστεί σε κάποια αστυνομική ταινία. Πρόκειται για την πραγματική ιστορία της ζωής της.
Η Άσλεϊ Καστανέδα ταξίδευε μαζί με έναν 30χρονο, τον Γκαμπριέλ Γκαρθία, όταν αστυνομικοί τούς σταμάτησαν στο Βόρειο Γουέικο του Τέξας για τροχαία παράβαση. Ύστερα από προσεκτικό έλεγχο που πραγματοποίησαν οι Αρχές, κατάσχεσαν συνολικά 32,6 γραμμάρια μεταμφεταμίνες, εκ των οποίων τα 2,7 ήταν κρυμμένα κάτω από το κάθισμα του οδηγ��ύ και τα υπόλοιπα 29,9 μέσα στην τσάντα της γυναίκας.τρηξτξ.jpg
Καθ΄ οδόν προς το κρατητήριο, η Καστανέδα είπε μόνη της στους αστυνομικούς ότι είχε κρύψει στον κόλπο της ένα όπλο γιατί (άκουσον, άκουσον!) φοβήθηκε μήπως αυτό εκπυρσοκροτήσει.
«Οι αστυνομικοί σταμάτησαν αμέσως το όχημα και μία γυναίκα αστυνομικός πραγματοποίησε σωματική έρευνα στην Καστανέδα για να διαπιστώσει ότι είχε πράγματι κρύψει στο συγκεκριμένο σημείο του σώματός της ένα ημιαυτόματο όπλο τύπου Smith & Wesson και μάλιστα γεμάτο», ανέφερε σε ανακοίνωσή της που ανάρτησε στη σελίδα της στο Facebook η αστυνομία.
τρσησρ.jpg
Όσο για το μέγεθος του… όπλου; Σύμφωνα με τις διευκρινήσεις των Αρχών, υπολογίζεται ότι οι διαστάσεις του ήταν περίπου όσο ενός iPhone 6 Plus, δηλαδή μήκους περίπου 11,9 εκατοστών!