Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 27χρονος Gregg Smith από το Μάντσεστερ της Βρετανίας, μετά τη καταδίκη του για βιασμό κοριτσιών 14 ετών μέσα στο γκαράζ του!
Ο 27χρονος ξεγελούσε τα θύματά του με τσιγάρα και αλκοόλ πριν τα υποβάλλει σε τρομακτικά βασανιστήρια. Μάλιστα, σε ένα από τα θύματά του… περηφανευόταν πως «έχει βιάσει 13χρονη στο παρελθόν», ρωτώντας την μάλιστα αν θέλει να δει το ανάλογο… βίντεο για να πειστεί! Όταν εκείνη τον ικέτευε να σταματήσει, της είπε «θα σταματήσω όταν θα έχω τελειώσει».
ΘΚΥΤΘΚ.jpg
Ο Smith καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 16 ετών, καθώς βρέθηκε ένοχος για τέσσερις βιασμούς και ισάριθμες σεξουαλικές επιθέσεις.
Πέρσι και συγκεκριμένα στις 17 Φεβρουαρίου, ο Smith πήρε δύο 14χρονες με το αυτοκίνητό του, τις έκανε βόλτα αρκετή ώρα και όταν η μία από τις δύο του είπε πως είναι 15 χρονών της απάντησε πως «η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός». Στη συνέχεια τις οδήγησε σε ερημική τοποθεσία, όπου είπε σε ένα από τα κορίτσια να βγει από το αυτοκίνητο για να καπνίσει. Τότε τη βίασε! Όταν επέστρεψε με τα δύο κορίτσια στην πόλη, οδήγησε το ίδιο κορίτσι στο γκαράζ του και το βίασε ξανά. Το δεύτερο κορίτσι προσπάθησε να τον σταματήσει κι έτσι οι δύο 14χρονες κατάφεραν να ξεφύγουν.
Σε δεύτερο περιστατικό τις πρωινές ώρες της 18ης Ιουλίου, ο Smith άρχισε να συνομιλεί online με μία 16χρονη και τη ρώτησε αν ήθελε να τον συναντήσει για να καπνίσουν μαζί χασίς. Εκείνη νόμισε πως ο 27χρονος ανήκε σε μια μεγάλη ομάδα φίλων που είχε συναντήσει νωρίτερα και δέχθηκε να τον συναντήσει.
«Είναι ένα επικίνδυνο άτομο που υπέβαλε δύο κορίτσια σε αποτρόπαιες σεξουαλικές επιθέσεις. Είναι σαφές πως γνώριζε την ηλικία των θυμάτων του και πόσο ευάλωτα ήταν και με τη γνώση αυτή διέπραξε τα εγκλήματά του. Δεν δίστασε μάλιστα να καυχηθεί για παρόμοια αδικήματα που είχε διαπράξει. Αν αφορά και κάποιο άλλο κορίτσι αυτή η έρευνα, αν έχει υπάρξει κι άλλο θύμα βιασμού ή σεξουαλικής επίθεσης, καλώ οποιονδήποτε να έρθει να μας μιλήσει», τόνισε εκπρόσωπος της αστυνομίας.