Η Jordan Bone είναι πασίγνωστη στο κόσμο της ομορφιάς, καθώς ανεβάζει συχνά στο Youtube tutorial βίντεο στα οποία μοιράζεται μυστικά μακιγιάζ με τους πιστούς followers της. Ωστόσο, κανείς από τους θαυμαστές της δεν γνώριζε –μέχρι τώρα-την απίστευτη ιστορία της ζωής της!

φτθκφυθκ.png
Η ίδια, αποφάσισε να φέρει στο φως της δημοσιότητας το μεγάλο της μυστικό, ανεβάζοντας ένα βίντεο διαφορετικό από τα άλλα. Σε αυτό, τη βλέπουμε να κλαίει ενώ βάφεται, δείχνοντάς μας παράλληλα τα χέρια της. Με αυτόν τον τρόπο αποφάσισε να μοιραστεί με το κόσμο το πρόβλημά της. Ποιό είναι αυτό; Η Jordan δεν μπορεί να κουνήσει ή να ανοιγοκλείσει τα χέρια της!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Πριν από 10 χρόνια η Jordan βρέθηκε σε αυτοκινητιστικό ατύχημα το οποίο την άφησε καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι ως τετραπληγική. Κάποια στιγμή μάλιστα βυθίστηκε σε κατάθλιψη, φοβούμενη πως μαζί με τα άκρα της, στο τέλος θα χάσει κάθε συναίσθηση του εαυτού της.

φυηφη.jpg

Ευτυχώς όμως η κινητική της αυτή δυσκολία, δεν στάθηκε ικανή να περιορίσει το ταλέντο της κι έτσι η Jordan συνεχίζει ακάθεκτη τα tutorials στους διαδικτυακούς της φίλους!τρητερη.gif

ηευηεη.jpg

Δείτε το συγκινητικό βίντεο…