​Η είδηση του θανάτου της και ο τρόπος που έβαλε τέλος στην ζωή της, σόκαρε την οικογένειά της αλλά και τους φίλους της. Ο λόγος για την 15χρονη Elizabeth Gresty από το Μάντσεστέρ, η οποία κρεμάστηκε στο δωμάτιό της επειδή την απέβαλαν από το σχολείο για τα μαλλιά της.

Το άψυχο σώμα της βρήκε ο 52χρονος πατέρας της, John, ο οποίος μπήκε στο δωμάτιο για να την ξυπνήσει και την βρήκε κρεμασμένη.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια καθηγήτρια της ζήτησε να πιάσει τα μαλλιά της και το αρνήθηκε κατηγορηματικά. Στη συνέχεια έβαλε make-up στη διάρκεια του μαθήματος και έτσι η καθηγήτρια την έδιωξε από την τάξη.

2C0C2B8600000578-3225448-image-m-71_1441650297995.jpg

Η αναπληρώτρια διευθύντρια κάλεσε τη μητέρα της πριν επιστρέψει σπίτι από τα μαθήματά της. Την ενημέρωσε πως την επόμενη μέρα θα της έβαζαν τιμωρία.

Όταν η Elizabeth επέστρεψε μίλησε με τη μητέρα της και πέρασε το υπόλοιπο της ημέρας στο δωμάτιό της, αλλά δεν είπε τίποτα στους γονείς της.

«Περνούσε μια εφηβική φάση. Είχε γίνει πιο κυκλοθυμική. Προσπαθούσαμε να τη βοηθήσουμε. Όπως πολλές έφηβες περνούσαν πολύ χρόνο στο δωμάτιό τους το τελευταίο διάστημα, έτσι και εκείνη. Έβλεπε τηλεόραση και αρκετά συχνά φορούσε τα ακουστικά της και χόρευε και τραγουδούσε στο σπίτι. Δεν συζητούσε για το άγχος που αισθανόταν για τους σχολικούς βαθμούς» ανέφερε η μητέρα της.

Πηγή: Daily Mail