​Ακόμα και το σενάριο αστυνομικής ταινίας ξεπερνά το έγκλημα που διέπραξαν τέσσερις φοιτητές, ηλικίας από 18 έως 20 ετών, στη Φλόριντα των ΗΠΑ: αφού μαχαίρωσαν έναν 17χρονο, τον έθαψαν ζωντανό και έκαναν σεξ πάνω στον ρηχό τάφο του!

Οι 18χρονοι Ντεσιρέι Στρίκλαντ και Τζόναθαν Λούκας, ο 19χρονος Κρίστιαν Κόλον και ο 20χρονος Κάεμ Άρμπελο επιτέθηκαν στον 17 ετών Χοσέ Αμάια Γκουαρντάντο στις 28 Ιουνίου, αφού πρώτα τον παρέσυραν σε δάσος, κοντά στην πανεπιστημιούπολη.

1297739226043_ORIGINAL.jpg
(Οι δράστες Ντεσιρέι Στρίκλαντ, Κάεμ Άρμπελο, Κρίστιαν Κόλον, Τζόναθαν Λούκας)

Τα αγόρια της παρέας επιτέθηκαν στον 17χρονο μαχαιρώνοντάς τον επανειλημμένα με μία ματσέτα, ενώ στη συνέχεια τον μαχαίρωσε και η κοπέλα.

Στη συνέχεια, οι δολοφόνοι διέταξαν το θύμα τους να μπει σε ένα ρηχό λάκο τον οποίο είχαν ήδη σκάψει και το έθαψαν ζωντανό κι έβαλαν φωτιά στα ρούχα και τα προσωπικά του αντικείμενα.

machete21n-3-web.jpg
(Το 17��ρονο θύμα)

Μετά τη φρικιαστική πράξη, ο Τζόναθαν Λούκας και ο Κρίστιαν Κόλον επέστρεψαν στην πανεπιστημιούπολη, ενώ το ζευγάρι της «αρρωστημένης» συμμορίας, η Ντεσιρέι Στρίκλαντ και ο Κάεμ Άρμπελο, έμειναν στον τόπο του εγκλήματος και… έκαναν σεξ στον τάφο όπου ο 17χρονος ψυχορραγούσε!

Το πτώμα του νεαρού εντοπίστηκε τρεις μέρες αργότερα από τα αδέρφια του που τον αναζητούσαν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, κίνητρο για το αποτρόπαιο έγκλημα είναι το ότι ο 17χρονος χρωστούσε χρήματα στον 20χρονο, ενώ και οι τέσσερις έχουν παραδεχθεί την ενοχή τους και αναμένεται να δικαστούν για φόνο, αντιμετωπίζοντας ακόμα και το ενδεχόμενο της θανατικής ποινής!