​Μια απίστευτη ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας, με πρωταγωνίστρια μια «μάνα», η οποία πυροβόλησε τον γιο της, με το ΙΔΙΟ όπλο που είχε σκοτώσει τον πατέρα του πριν 20 χρόνια!

Το περιστατικό συνέβη στις 28 Ιουνίου 2011 όταν η αστυνομία δέχτηκε μια κλήση από την Λίντα Κούνεϊ, η οποία υποστήριζε πως ο 30χρονος γιος της Κέβιν, είχε τραύμα από όπλο στο κεφάλι. Όταν οι αρχές έφτασαν στο σημείο, ο νεαρός άνδρας ήταν σχεδόν πεθαμένος αλλά τελικά κατάφερε να επιζήσει. Όταν ρώτησαν την 63χρονη ποιος τον πυροβόλησε μιας και στο σπίτι ήταν μόνο οι δυο τους, εκείνη απάντησε «δε�� ξέρω».

James-Cooney-with-his-two-sons-Kevin-left-and-Christopher-Cooney.jpg
Η μητέρα του υποστήριξε στη συνέχεια πως διαφωνούσαν για την κοπέλα του και πως στη συνέχεια εκείνη έπεσε για ύπνο, αλλά όταν σηκώθηκε τον βρήκε αιμόφυρτο, επειδή είχε πυροβολήσει τον εαυτό του.

Τρεις μέρες μετά, ο Κέβιν ξύπνησε εν μέρει παράλυτος στο νοσοκομείο, και είπε:

«Φοβάμαι την μητέρα μου. Με πυροβόλησε!»

Η κοπέλα του υποστήριξε πως την φοβόταν εδώ και χρόνια, επειδή στην Λίντα δεν άρεσε καμία γυναίκα για τον Κέβιν.

Όταν λοιπόν εκείνος της ανακοίνωσε την μοιραία νύχτα πως φεύγει από το σπίτι για να ζήσει με την κοπέλα του, τον πυροβόλησε και τον άφησε να πεθάνει, περιμένοντας 16 λεπτά μέχρι να καλέσει ασθενοφόρο.

Kevin-Cooney-in-1993-and-2012.jpg
Από την επίθεση ο Κέβιν έμεινε παράλυτος, αλλά αντί να πει την αλήθεια τα γύρισε και άρχισε να λέει πως εκείνος επιτέθηκε τελικά στην μητέρα του!!!

Το δικαστήριο το θεώρησε απίθανο, ενώ πολλοί μάρτυρες ανέφεραν ότι η Λίντα χειραγωγούσε τα παιδιά της και τα έκανε ο,τι ήθελε ελέγχοντας μέχρι και ποιος τα παίρνει τηλέφωνο.

Ευτυχώς το δικαστήριο δεν τον πίστεψε και καταδίκασε την Λίντα για απόπειρα δολοφονίας από 13-41 χρόνια φυλάκιση. Ακόμα και σήμερα, οι δυο γιοι της την υποστηρίζουν και λένε πως είναι αθώα!!!

Kevin-right-and-Christopher-Cooney-left-with-mother-Linda.jpg

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΗΚΕ:

Είκοσι χρόνια νωρίτερα, η Λίντα είχε κάνει το ίδιο με τον πατέρα του γιου της!

Το ζευγάρι γνωρίστηκε, παντρεύτηκε και απέκτησε δυο γιους, τον Κέβιν και τον Κρίστοφερ. Μάλιστα η Λίντα κατάφερε πολύ γρήγορα να ανέλθει κοινωνικά καθώς ο σύζυγος της ήταν δημοφιλής δικηγόρος. Αλλά ο έρωτας δεν κράτησε, καθώς εκείνη υποστήριζε πως την κακοποιούσε. Ωστόσο ο σύζυγος της ήταν αυτός που έκανε την αίτηση διαζυγίου. Μετά το διαζύγιο οι μάχες συνεχίστηκαν ανάμεσα τους. Εκείνη ήθελε περισσότερα χρήματα και εκείνος έλεγε πως δεν τον άφηνε να δει τους γιους του μέχρι να της τα δώσει.

Στις 7 Φεβρουαρίου 1992 πήγε στο σπίτι της με εντολή δικαστηρίου και της είπε πως θα πάρει τα αγόρια για το Σαββατοκύριακο. Αλλά δεν έφυγε ποτέ ζωντανός από εκεί. Λίγο μετά, εκείνη κάλεσε την αστυνομία και είπε πως τον πυροβόλησε!

Ο δικηγόρος βρέθηκε νεκρός με πολλαπλές σφαίρες. Στο χέρι του υπήρχε ένα μαχαίρι, με την Λίντα να υποστηρίζει πως τον πυροβόλησε για αυτοάμυνα. Ωστόσο τραύματα πάνω της δεν υπήρχαν.

Η 43χρονη τότε Λίντα συνελήφθη και κατηγορήθηκε για δολοφονία πρώτου βαθμού.

Ο 11χρονος τότε Κέβιν στην δίκη της το 1993 κατέθεσε ότι είχε κρυφτεί στην ντουλάπα όπου είδε από την κλειδαρότρυπα όλο το περιστατικό. «Πανικοβλήθηκα, φοβήθηκα» είπε.

Είπε μάλιστα ότι είδε κάτι να... λάμπει στο χέρι του πατέρα του πριν τον πυροβολισμό αλλά δεν μπορούσε να πει με σιγουριά ότι ήταν μαχαίρι.

Ωστόσο η αστυνομία πίστευε ότι η Λίντα έβαλε στο χέρι του δικηγόρου το μαχαίρι αφού τον πυροβόλησε και έπεισε ύστερα τον Κέβιν ότι είδε τον πατέρα του να το κρατά.

Πριν καλέσει την αστυνομία είχε τηλεφω��ήσει σε ένα φίλο της δικηγόρο. Ήξερε ότι τα παιδιά της ήταν τα μοναδικά που θα κληρονομούσαν τα εκατομμύρια του πατέρα τους.

Οι ένορκοι αθώωσαν τότε την Λίντα. H κατάθεση του Κέβιν ήταν αρκετή για να πειστούν και να την αθωώσουν.