Ένα ελληνικό νησί που μπορεί εμείς να μην γνωρίζαμε , όμως διεθνή μέσα όπως η Guardian και η Independent του είχουν ήδη κάνει αφιέρωμα, μας έκανε γνωστό η Βρετανή fashion blogger Rosie Glow. Πρόκειται για το «Silver Island Yoga Retreat»... Είναι ένα ιδιωτικό νησί απέναντι από τον Βόλο με καταπράσινα νερά και πράσινο που ανήκει εδώ και πάρα πολλά χρόνια στην οικογένεια Κρίστι, ομογενών από τη Νότια Αφρική.

Bedroom-Silver-Island-Gre-001.jpg

Το 2012, οι δύο κόρες της οικογένειας, η Κλαιρ και Λίσα αποφάσισαν να το αξιοποιήσουν τουριστικά και να το μετατρέψουν σε έναν ιδανικό προορισμό όπου μπορεί κανείς να κάνει θαλάσσια σπορ και κυρίως να διαλογιστεί με γιόγκα.

04.jpg

Η Rosie Glow κάνει ολόκληρο αφιέρωμα σε αυτό καθώς δηλώνει κατενθουσιασμένη μετά την επίσκεψή της.

silver26.jpg

Μεταξύ άλλων σημειώνει στο blog της: «Μπορώ με σιγουριά να πω ότι ήταν η καλύτερη εβδομάδα που έζησα ποτέ!

Όλα σε σχέση με τη θεραπευτική γιόγκα ήταν τέλεια: από την σουρεαλιστικά πανέμορφη τοποθεσία του νησιού μέχρι το νοστιμότατο φαγητό για χορτοφάγους, από τον καιρό μέχρι και τα εκπληκτικά μαθήματα γιόγκα.

Οι sessions γίνονται σε ένα ιδιωτικό νησί στην Ελλάδα, έτσι ήμασταν μόνο 14 πάνω σε ένα νησί για μια ολόκληρη εβδομάδα, απολαμβάνοντας κάθε μέσα 4 ώρες συνεδρίες γιόγκα και εξερευνώντας τις πανέμορφες παραλίες του νησιού, τα δασώδη μονοπάτια και τα τιρκουάζ νερά!

Ειλικρινά ένιωσα διαφορετικός άνθρωπος μέχρι το τέλος της εβδομάδας μου εκεί. Λυπήθηκα τόσο πολύ που έφυγα».

silver25.jpg

silver24.jpg

silver23.jpg

silver21.jpg

silver04.jpg

silver13.jpg