​Ένα κοινωνικό πείραμα έλαβε χώρα στο Λονδίνο, θέλοντας να απαντήσει στο αν τελικά οι Λονδρέζοι είναι ευγενικοί με τους συμπολίτες τους!

Το βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, της «Action Productions» παρουσιάζει τρεις διαφορετικές περιπτώσεις όπου κάποιος, ο οποίος βρίσκεται σε δημόσιο χώρο χρειάζεται βοήθεια…

Στην πρώτη μια ηλικιωμένη δεν μπορεί να κουβαλήσει τη βαλίτσα της και να ανέβει τα σκαλιά… Τότε ένας άνδρας προσφέρεται να την κουβαλήσει! Ως δια μαγείας εμφανίζονται διάφοροι και τραγουδώντας τον συγχαίρουν για την καλή του πράξη!

Στην συνέχεια, ένας κύριος έχει αποκοιμηθεί στο βαγόνι του μετρό κρατώντας ένα χαρτί που ζητάει να τον ξυπνήσουν σε έναν συγκεκριμένο σταθμό! Ένας επιβάτης κάνει το αίτημα του πραγματικότητα και η χορωδία χτυπάει και πάλι!

Στο τέλος, μια κυριά κουβαλάει τα καθημερινά ψώνια της νοικοκυράς, ωστόσο ένας αγενής, πέφτει πάνω της και οι σακούλες πέφτουν! Ένας κύριος βλέπει το σκηνικό, σκύβει και μαζεύει τα φρούτα και τα λαχανικά… με την συνοδεία των τραγουδιών φυσικά.

Πάντως, στο βίντεο φαίνονται μόνο τρεις άνθρωποι, οι οποίοι υπήρξαν ευγενικοί… και κανείς αγενής! Αυτό, ίσως συμβαίνει γιατί η εταιρεία παραγωγής θέλει να περάσει ένα μήνυμα… «κάντε καλές πράξεις, θα νιώσετε όμορφα».

Δείτε το βίντεο…