​Ένα ρατσιστικό αστείο εναντίον του Ομπάμα έγραψε στο twitter, η σύζυγος του υπουργού Εσωτερικών του Ισραήλ, Σίλβαν Σάλομ και τους άφησε όλους… με το στόμα ανοιχτό!

«Ξέρετε πως είναι ο καφές Ομπάμα; Μαύρος και ελαφρύς», έγραψε χαρακτηριστικά η κ. Υπουργού, με τους χρήστες του Twitter να γίνονται έξαλλοι με τον χαρακτηρισμό και να εξαπολύουν επίθεση εναντίον της, αποκαλώντας την «ρατσίστρια» και «αλαζόνα».

Η Τζούντι Σάλομ Νιρ Μοζές, αρκετές ώρες μετά έσβησε το tweet της και έγραψε: «Ζητώ συγγνώμη. Ήταν ένα χαζό αστείο που μου είπε κάποιος». Μάλιστα, η ίδια έστειλε και απολογητικό tweet στον ίδιο τον Αμερικανό Πρόεδρο.

ShowImage.jpg
«Πρόεδρε Ομπάμα δεν έπρεπε να γράψω το απρεπές αστείο που άκουσα. Αγαπώ τους ανθρώπους ανεξάρτητα από το χρώμα ή την θρησκεία τους», έγραψε.

Η ίδια φαίνεται πως τρομοκρατήθηκε τόσο πολύ από την «πατάτα» που έκανε, αφού συνέχισε να γράφει: «Συγνώμη αν προσέβαλα κάποιον. Ελπίζω να μη με χωρίσει ο άνδρας μου όταν προσγειωθεί και μάθει τα νέα».

Ο σύζυγός της είναι μέλος του κόμματος Λικούντ του πρωθυπουργού Νετανιάχου και είναι επιφορτισμένος με τις σχέσεις του Ισραήλ με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η ίδια είναι γόνος της οικογένειας Μοζές, η οποία εκδίδει τη μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα Yediot Aharonot. Η ίδια έχει εκπομπή στο ραφιόδωνο και συμμετέχει σε αρκετές τηλεοπτικές εκπομπές.