​Σε διαθεσιμότητα επ' αόριστον τέθηκε η καθηγήτρια χημείας στο Μεξικό, Τερέζα Ερνάντες, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο, στο οποίο εμφανιζόταν να διδάσκει στους μαθητές της πώς να πίνουν τεκίλα!

Η καθηγήτρια χημείας δίδασκε σε δημόσιο σχολείο της πολιτείας. Στο βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης, η καθηγήτρια απαθανατίζεται να μαθαίνει στους μαθητές να καταπίνουν την τεκίλα «αφού οξυγονωθεί μέσα στο στόμα» και ότι το ποτό καλής ποιότητας θα πρέπει «να αφήνει καλή γεύση» μετά την κατάποσή του.

Στη συνέχεια, η καθηγήτρια διακρίνεται να πλησιάζει τους μαθητές της κρατώντας στο χέρι ένα ποτήρι για να τους βάλει να μυρίσουν το περιεχόμενό του, ενώ παράλληλα εξηγεί πώς να παραγγέλνουν το ποτό και να εξακριβώνουν την ποιότητά του.

Η συμπεριφορά της κρίθηκε ανάρμοστη και ακόμη διεξάγεται έρευνα. Στο Μεξικό απαγορεύεται σε άτομα κάτω των 18 ετών να καταναλώνουν αλκοόλ. Τη διαθεσιμότητα στην οποία τέθηκε η Τερέζα Ερνάντες, ανακοίνωσε και επίσημα το υπουργείο Παιδείας της πολιτείας Πουέμπλα.