​Μια συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η 33χρονη Λόρνα Χάιμε από το Μάντσεστερ της Βρετανίας, στην DailyStar

Η γυναίκα μίλησε για τον εφιάλτη που βίωνε καθημερινά για πολλά χρόνια καθώς από τα 17 της χρόνια την στοίχειωνε το φάντασμα της νευρικής ανορεξίας.

Woman-with-colostomy-bag-449061.jpg
«Από την ηλικία των 17 ετών άρχισα να τρώω όλο και λιγότερο. Μάλιστα έφτασα σε σημείο να κάνω εμετό αμέσως μόλις έβαζα κάτι στο στόμα μου. Ένα διάστημα μάλιστα έκανα εμετό σχεδόν κάθε πρωί. Έχανα όλο και περισσότερο βάρος και στο τέλος έμοιαζα με σκελετό».

Λίγα χρόνια αργότερα οι γιατροί θα της πουν ότι πάσχει από τη νόσο του Crohn. Μια νόσο των εντέρων, την οποία προκάλεσε από τους συνεχείς εμετούς.

Bikini-teen-249131.jpg
«Ύστερα, στα 21 μου χρόνια, οι γιατροί μου διέγνωσαν την νόσο του Crohn. Ήμουν τόσο αδύνατη και αδύναμη που δεν μπορούσα να σηκώσω ούτε ένα ποτήρι».

Στα 24 της χρόνια θα πάρει μια μεγάλη απόφαση… Επισκέπτεται διατροφολόγο και ξεκινάει θεραπεία για να νικήσει για πάντα τη νευρική ανορεξία. Και τα κατάφερε… το βάρος της πλέον είναι φυσιολογικό, ενώ εδώ και δυο χρόνια διατηρεί σχέση με έναν 23χρονο.

Woman-with-colostomy-bag-249133.jpg
«Τον σύντροφο μου τον αγαπάω πολύ. Είναι ώριμος για την ηλικία του και δεν τον ενοχλούν τα προβλήματα της υγείας που αντιμετώπισα. Είμαι τόσο τυχερή που τον έχω».