​Ένα μαγικό χάπι, το οποίο όχι μόνο ανορθώνει το ανδρικό μόριο, αλλά ενισχύει τους μύες, βελτιώνει την νοητική συγκέντρωση, ανακουφίζει από την κούραση και διασφαλίζει έναν βαθύ, ποιοτικό ύπνο, κυκλοφορεί ήδη στην Πιονγιάνγκ.

Το «βιάγκρα» με τις υπερφυσικές ιδιότητες μάλιστα, φέρει την υπογραφή του Κιμ Γιονγκ Ουν, ο οποίος θέλει να το εξάγει και στη Δύση.

kim1_32.jpg
Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail» που επικαλείται το «Foreign State» -περιοδικό που ελ��γχει η Πιονγιάνγκ- το «βιάγκρα» του Κιμ Γιονγκ Ουν διασφαλίζει την ανόρθωση του ανδρικού μορίου μεγιστοποιώντας την ερωτική απόλαυση, βοηθά στη συγκέντρωση, επιτρέπει έναν υγιή και ποιοτικό ύπνο αλλά και προωθεί την ανάπτυξη.

Συνεπώς, με αυτές τις δυνατότητες, το χάπι δεν απευθύνεται μόνο στους άνδρες της τρίτης ηλικίας που έχουν πρόβλημα στύσης αλλά και σε παιδιά με πρόβλημα ανάπτυξης. Σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών, μπορούν να ληφθούν δύο έως και τρία χάπια την ημέρα ενώ τα παιδιά μπορούν να παίρνουν ένα ή δύο χάπια προ φαγητού.