​Το γύρο του διαδικτύου κάνει μία φωτογραφία με έναν αστυνομικό που ταΐζει με μπιμπερό ένα μωράκι σε εμπορικό κέντρο, επειδή η μαμά του είχε πάθει κρίση.

Ο αστυνομικός από το Κάνσας που συγκίνησε με την τρυφερότητα του, λέγεται Άντι Μπλακ. Ο ίδιος σε συνέντευξή του στο δίκτυο Fox 4, εξήγησε πως εργάζεται εκτός ωρών της υπηρεσίας του σε εμπορικό κέντρο εδώ και 25 χρόνια.

police-officer-upr_3335277b.jpg
«Την 30η Μαΐου κλήθηκα να βοηθήσω μια γυναίκα που είχε πάθει κρίση» είπε ο αστυνομικός, ο οποίος όταν έφτασε στο σημείο, αντίκρυσε τη μητέρα να δείχνει αποπροσανατολισμένη και να προσπαθεί να σηκώσει τη μικρή κόρη της από το καρότσι και να της δώσει το μπιμπερό.

«Τότε προσφέρθηκα να κρατήσω το κοριτσάκι. Μόλις μου την έδωσε, μου έδωσε και το μπιμπερό και η μικρή άρχισε να κλαίει» είπε. Όμως, ως έμπειρος παππούς με 14 εγγόνια, ο αστυνομικός τα κατάφερε, παίρνοντας απλά το μπιμπερό και ταΐζοντας το μωρό.

Η φωτογράφος Τζίλι Νελ απαθανάτισε το στιγμιότυπο, την ώρα που νοσηλευτές τοποθετούσαν τη μητέρα σε φορείο.

«Αυτό είναι κάτι που δεν βλέπουμε συχνά. Τις στιγμές του σιωπηλο�� ήρωα, που ξεπερνά τα όρια των καθηκόντων του. Η καρδιά μου ένιωσε τόση ζεστασιά…» έγραψε η Τζίλι Νελ.