​Σοκάρουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας στο άψυχο κορμί μιας 14χρονης κοπέλας από την Αργεντινή, η οποία θάφτηκε ζωντανή από τον ίδιο τον σύντροφο της, όταν ήταν μόλις δυο μηνών έγκυος!

Το σώμα της άτυχης Κιάρα Παέζ βρέθηκε στις 11 Μαϊου, τρεις μέρες αφότου είχε δηλωθεί η εξαφάνιση της στις Αρχές.

Η κοπέλα ήταν θαμμένη στην πλακόστρωτη αυλή του συντρόφου της, ενώ η νεκροψία που διεξήχθη στο άψυχο σώμα της, έδειξε πως ήταν οχτώ εβδομάδων έγκυος και πριν θαφτεί ζωντανή από τον φίλο της, την είχε χτυπήσει άγρια στο κεφάλι, στο πρόσωπο και στο σώμα.

girl.jpg
Μάλιστα ο φίλος της που ονομάζεται Μανουέλ Μανσίλα και με τον οποίο η 14χρονη έβγαινε για μήνες ενώ πήγαιναν και στο ίδιο σχολείο, στις αρχές της εξαφάνισης της είχε το θράσος να συμμετάσχει στις έρευνες της αστυνομίας ώστε να βρεθεί η κοπέλα του!

Πλέον, ο έφηβος κατηγορείται για ανθρωποκτονία και εξαναγκασμό σε άμβλωση, αφού στο σώμα της 14χρονης βρέθηκαν ίχνη φαρμάκου που χρησιμοποιείται για αμβλώσεις.

girl2.jpg
Αντιμέτωποι με κατηγορίες είναι επίσης η μητέρα και ο πατριός του Μανουέλ Μανσίλα.

05-14-rufino.jpeg_88717827.jpeg
Ο τραγικός θάνατος της άτυχης Κιάρα Παέζ, έχει πυροδοτήσει θύελλα αντιδράσεων στην Αργεντινή, με τους πολίτες να βγαίνουν στους δρόμους, και τις διαδηλώσεις να λαμβάνουν χώρα από άκρη σε άκρη της πρωτεύουσας.