​Κάτω από το τραμ για πάνω από 3 χιλιόμετρα σερνόταν ένας νεαρός, και ενώ οι επιβάτες άκουγαν τις φωνές του, αλλά δεν μπορούσαν να καταλάβουν από πού προέρχονται! Ο 20χρονος Ζαν Νόρμαν έχασε και τα δύο πόδια, καθώς και το ένα του χέρι, καθώς σερνόταν επί σχεδόν 10 λεπτά!

Το περιστατικό συνέβη την Τρίτη ��την πόλη Ντόρτμουντ της Γερμανίας και καθ’ όλη τη διάρκεια ο νεαρός ούρλιαζε από τους αφόρητους πόνους. Το τραμ πέρασε από έξι διαφορετικούς σταθμούς, μέχρι που κάποιος επιβάτης, ακούγοντας τις κραυγές απελπισίας, τράβηξε το φρένο έκτακτης ανάγκης.

Ο 20χρονος ανασύρθηκε αναίσθητος και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. «Ήταν ένα τρομερό θέαμα. Ο καημένος άντρας υπέστη ένα μαρτύριο και βγήκε ζωντανός από τον εφιάλτη. Ήταν συγκλονιστικό», δήλωσε άνθρωπος από το ασθενοφόρο που έσπευσε στο σημείο.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για το περιστατικό, ενώ με ανακοίνωσή της σημειώνει ότι ο παγιδευμένος άντρας δεν ήταν ευδιάκριτος στο σκοτάδι, γεγονός που προσμέτρησε στην καθυστέρηση της διάσωσής του.