​Τραγική είναι η είδηση πως ένα μωρό τριών μηνών πέθανε, αφού έμεινε επί ώρες σε ένα ρηλάξ, επειδή η μητέρα του αποκοιμήθηκε στον καναπέ από το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας!

Στο δικαστήριο ακούστηκε σήμερα, πως η Ντάνιελ Τζόουνς από το Γκλάουσεστερ της Βρετανίας, ξύπνησε στις 4:30 τα μεσάνυχτα της 15ης Ιουνίου του 2014, και βρήκε την κόρη της, Λία-Μέι Σμιθ, στο ρηλάξ, να μην αναπνέει, ενώ τα χείλη της ήταν μπλε!

Προσπάθησε να την επαναφέρει, δίνοντάς της το φιλί της ζωής και κάλεσε τις πρώτες βοήθειες. «Όταν έφτασε το ασθενοφόρο, παρακάλεσα τους ανθρώπους να επαναφέρουν το μωρό ��ου», είπε η μητέρα στην κατάθεσή της. Ωστόσο, ήταν ήδη αργά.

«Η Λία-Μέι τοποθετήθηκε στο ρηλάξ για πολλές ώρες και αυτό είναι ένα ασυνήθιστο μέρος για να κοιμηθεί. Υπήρχε ετικέτα σε αυτό, που προειδοποιεί τους γονείς να μην αφήσουν το παιδί τους χωρίς επίβλεψη», ανέφερε ο αρμόδιος ανακριτής.

Ο παθολόγος Dr. Τόμας Μάρτιν, ο οποίος εξέτασε το βρέφος, δήλωσε, ωστόσο ότι δεν υπήρχε απόδειξη ανεπαρκούς οξυγόνωσης, αλλά ο αιφνίδιος βρεφικός θάνατος είναι μία πιθανότητα.