​Μέσα σε 11 συγκλονιστικές φωτογραφίες, οι οποίες έχουν γίνει viral, καταγράφεται η συγκινητική ιστορία της Τζάκι Χιθ, η οποία πάσχει από μια σπάνια μορφή πρόωρης άνοιας.

1.jpg
Εμπνευσμένος από την μητέρα του, ο γιος της, Τζεικ, αποφάσισε να «μιλήσει» για την εν λόγω ασθένεια, μέσω ενός φωτογραφικού άλμπουμ που ανέβασε στο διαδίκτυο.

2.jpg
Σε αυτό φαίνεται η δραματική κατάρρευση της 58χρονης μητέρας του την τελευταία δεκαετία. Η Τζάκι είχε αρχίσει να εμφανίζει τα πρώτα συμπτώματα το 2005, αλλά αρχικά είχε διαγνωστεί εσφαλμένα ως εμμηνόπαυση.

3.jpg
Η ασθένεια την χτύπησε ραγδαία και η γυναίκα άρχισε να χάνει πολύ βάρος, να μπερδεύεται, ενώ την έπιαναν κρίσεις πανικού. Η ίδια σήμερα αντιδρά ελάχιστα στο εξωτερικό περιβάλλον και ο Τζεικ φοβάται ότι δεν της μένει πολύ χρόνος.

4.jpg
«Το πρόβλημα με την ασθένεια είναι ότι έχει κάποια προφανή στάδια. Αυτά τα στάδια είναι που με δυσκολεύουν περισσότερο, είτε είναι η παράνοια, είτε το ότι ξεχνάει ονόματα ή ακόμα και να φάει», σημείωσε ο Τζεικ, και συμπλήρωσε ότι του λείπει η λαμπρή προσωπικότητα της μητέρας του.

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg
11.jpg