Νέες λεπτομέρειες από την εγκληματική δράση των «γονέων για κρέμασμα» από το Μεξικό, οι οποίοι όπως σας είχαμε γράψει στο star.gr, εξέδιδαν την 12χρονη κόρη τους, βιντεοσκοπούσαν τους βιασμούς της και πουλούσαν τα βίντεο, έρχονται στη δημοσιότητα.
Ο Ρικάρντο Ναβάρο Αλέντε και η σύζυγός του Λορίνα Ιζέλα Κορτίνας συνελήφθησαν για την εκπόρνευση της 12χρονης κόρης τους, μετά από καταγγελία της γιαγιάς της μικρής. Οι γονείς κατηγορούνται ότι εξανάγκαζαν το κορίτσι να κάνει σεξ με αγνώστους, ενώ οι ίδιοι βιντεοσκοπούσαν τους βιασμούς και πουλούσαν το υλικό σε κύκλους παιδικής πορνογραφίας για να βγάλουν χρήματα! Ακόμη κατηγορούνται ότι της κανόνιζαν μυστικές συναντήσεις σε ξενοδοχεία!
them.jpg
Στα χέρια της γιαγιάς έπεσε κάποιο από τα βίντεο με τους βιασμούς της 12χρονης, η οποία σοκαρισμένη έσπευσε να καταγγείλει το παντρεμένο ζευγάρι στην αστυνομία και να σώσει την εγγονή της από το μαρτύριο που ζούσε!
Σύμφωνα με τις αρχές, η μητέρα ήταν αυτή που κατέγραφε τους βιασμούς της κόρης της και τραβούσε γυμνές φωτογραφίες της ανήλικης, τις οποίες και πουλούσε στη συνέχεια, με σκοπό να βγάλει χρήματα!
Η μητέρα της 12χρονης ισχυρίστηκε πως όντως η εκπόρνευση της κόρης της γινόταν με απώτερω σκοπό να κερδίσουν χρήματα, και πως ο άνδρας με τον οποίο «έκλειναν τις δουλειές», τους είχε τάξε�� ένα σπίτι και ένα φορτηγό.
Εκπρόσωπος της μεξικανικής αστυνομίας επεσήμανε: «Διερευνούμε κατά πόσο οι γονείς ανήκαν σε συμμορία ή δίκτυο διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας».