​Μια οικογένεια στο Τέξας τις τελευταίες ημέρες βίωνε πολύ δύσκολες στιγμές μετά τον καταστροφικό ανεμοστρόβιλο που χτύπησε την περιοχή όπου ζούσε!

Η οικογένεια Μπουσιλόν αφού κατάφερε να σωθεί από το φυσικό φαινόμενο, έχασε τον σκύλο του.

Συγκεκριμένα ο Άντι, ο πατέρας, στην προσπάθειά του να σώσει την 2 εβδομάδων κορούλα του και το σκυλάκι του, τους έβαλε όλους μέσα στο αυτοκίνητο με την ελπίδα να καταφέρουν να φτάσουν σε ένα σχολείο - καταφύγιο που βρισκόταν σε απόσταση ενός μιλίου από το σπίτι τους.

Οι γονείς, ο Άντι και η Μπράντι προσπαθούσαν την Κυριακή να φτάσουν στο καταφύγιο όταν τελικά πιάστηκαν στον ανεμοστρόβιλο από τον οποίο προσπαθούσαν να ξεφύγουν.

Το αυτοκίνητό τους όμως παρασύρθηκε και προσγειώθηκε πάνω σε ένα δέντρο. Το μωράκι τους δεν είχε ούτε μια γρατζουνιά αλλά το σκυλάκι τους, ο Τάτερ, είχε εξαφανιστεί.

Το ζευγάρι επέστρεψε την Τρίτη στο σημείο όπου συγκρούστηκε το αυτοκίνητό του και ψάχνοντας στα συντρίμμια εντόπισαν τον σκύλο και με δάκρυα χαράς έπεσε πάνω και τον αγκάλιασε!

«Έχω μόνο κορίτσια. Ο Tάτερ είναι ο γιος μου. Του αρέσει να έρχεται μαζί μου για ορειβασία και ψάρεμα. Όταν πέσαμε στον ανεμοστρόβιλο που αναποδογύρισε το αυτοκίνητό μας, δεν μπορούσαμε να τον βρούμε. Είναι καλό σκυλί και αποτελεί μέλος της οικογένειας. ��εν ξέρω τι άλλο να πω. Απλά είμαι χαρούμενος που επέστρεψε» δήλωσε ο Άντι στα μέσα ενημέρ��σης.