​Πρόκειται, ίσως, για τον καλύτερο εργοδότη που υπάρχει στον κόσμο… μιας και ξόδεψε 33 εκατομμύρια ευρώ για να κάνουν διακοπές οι υπάλληλοι του!!!

Ο Λι Τζινούγιαν, δισεκατομμυριούχος και ιδιοκτήτης του πολυεθνικού κολοσσού Tiens Group, θα πήγαινε να κάνει διακοπές στη Γαλλία. Αποφάσισε, λοιπόν, να πάρει μαζί του 6.400 από τους συνολικά 12.000 υπάλληλους του!

o-YOUTUBE-570.jpg
Έκλεισε 140 ξενοδοχεία στην «πόλη του φωτός» ενώ προσέφερε επίσης στους εργαζόμενους του, τουριστικές ξεναγήσεις σε διάφορα αξιοθέατα του Παρισιού, όπως τον Πύργο του Άιφελ, το μουσείο του Λούβρου αλλά και μια εκδρομή τη Γαλλική Ριβιέρα.

Επιπλέον, έκλεισε εισιτήρια για τον ταχύτατο σιδηρόδρομο της χώρας, προκειμένου να μεταφέρει τους εργαζομένους του στη Κυανή Ακτή, όπου εκεί θα έμεναν σε ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων στο Μονακό και τις Κάννες. Στο τέλος των διακοπών, οι εργαζόμενοι ταξίδεψαν στη Νίκαια, με 147 λεωφορεία.

nice-tiens-parade.jpg
Πάντως, να σας ενημερώσουμε ότι ο επιχειρηματίας θεωρείται ο 24ος πιο πλούσιος άνθρωπος στην Κίνα, με περιουσία που το Forbes υπολογίζει ότι φτάνει τα 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια.