Πως θα σας φαινόταν αν αντί για ζεστά καλτσάκια και βρεφικά μαλακά παπουτσάκια το μωράκι σας φορούσε γόβες με στρας και κορδελάκια;

Μπορεί για τους περισσότερους το θέαμα ενός νεογέννητου με τακούνια να μοιάζει αδιανόητο και ίσως... αποκρουστικό, ωστόσο δεν συμβαίνει το ίδιο και με τους υπεύθυνους μιας αμερικανικής εταιρείας παιδικών υποδημάτων, που προσπαθούν να μυήσουν από την κούνια τα κοριτσάκια στην μόδα, λανσάροντας κάτι πραγματικά διαφορετικό!

mora.jpg

Τα διαφημιστικά της εταιρείας με ημίγυμνα κοριτσάκια να ποζάρουν στο φακό με κολιέ, φτερά και σέξι … γοβάκια έχουν προκαλέσει αντιδράσεις, με πολλούς γονείς να ενοχλούνται από την καμπάνια της εταιρείας, καθώς όπως υποστηρίζουν τα ψηλά τακούνια σχεδιάστηκαν για τις μεγάλες γυναίκες και συνδέονται με την σεξουαλικότητα.

oooooo.jpg

Τα μωρουδιακά γοβάκια διατίθενται και ηλεκτρονικά και οι τιμές τους ξεκινούν από 20 δολάρια και ανεβαίνουν ανάλογα με το σχέδιο, ενώ από τον περασμένο Οκτώβριο μέχρι σήμερα η εταιρεία έχει πουλήσει πάνω από 1000 ζευγάρια στις ΗΠΑ και στην Βρετανία!