​Ένα δημοσίευμα έρχεται να βάλει «φωτιά» στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, την ώρα που όλοι περιμένουν το δεύτερο πριγκιπικό μωρό της Κέιτ Μίντλεντον και του πρίγκιπα Ουίλιαμ!

5127e1c1dc7064b81215e81d2e89c849_S.jpg
Σύμφωνα, λοιπόν, με το περιοδικό «Globe», ο πρίγκιπας Κάρολος και η πριγκίπισσα Νταϊάνα έχουν… «κρυφή» κόρη, η οποία είναι 33 χρονών σήμερα, ονομάζεται Σάρα και ζει στη Νέα Αγγλία των ΗΠΑ!

ttruciqjth4db7bcdcefd6f.jpg
Μάλιστα, αποκαλύπτει ότι η Σάρα έχει συναντηθεί κρυφά με την Κέιτ Μίντλετον, όταν εκείνη και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είχαν επισκεφθεί πρόσφατα τη Νέα Υόρκη.

ImageHandler (1).jpg
Σύμφωνα πάντα με το επίμαχο δημοσίευμα, η Σάρα ήρθε στον κόσμο, πριν από την γέννηση του Ουίλιαμ και του Χάρι, όταν ακόμα η Νταϊάνα ήταν 19 ετών και είχε υποβληθεί σε τεστ γονιμότητας, προτού γίνει η σύζυγος του διαδόχου του βρετανικού θρόνου, για να διαπιστώσει το παλάτι του Μπάκιγχαμ αν μπορεί να κάνει παιδιά.

karolos-ntaiana.jpg
Ωστόσο, ένας «αδίστακτος γιατρός» κράτησε τα ωάρια της αγαπημένης πριγκίπισσας των Βρετανών και αφού τα γονιμοποίησε με σπερματοζωάρια του Καρόλου τα εμφύτευσε στην δική του σύζυγο!

diana-paidia-01.jpg
Το περιοδικό τονίζει ότι η 33χρονη ζει κρυφά από όλους και όλα στις ΗΠΑ, γιατί μετά το αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι το 1997, στο οποίο η πριγκίπισσα Νταϊάνα έχασε τη ζωή της, φοβάται για την σωματική της ακεραιότητα.

prigipisa-daiana-karolos-650-800x547.jpg
Πάντως, τα βρετανικά μέσα αναφέρουν με επιφύλαξη το δημοσίευμα του «Globe» και τονίζουν ότι το ίδιο περιοδικό το 2012 είχε κάνει πρωτοσέλιδο τον «θάνατο» της βασίλισσας Ελισάβετ.