​Ίνα Σεβτσένκο είναι το όνομα της επικεφαλής της φεμινιστικής οργάνωσης FEMEN, η οποία μιλά αποκλειστικά στο Star.

«Νομίζω πως το ότι η Ζοζεφίν πήδηξε στο τραπέζι ήταν υπέροχο.» σημειώνει αναφερόμενη στην επίθεση με κομφετί που δέχθηκε ο Μάριο Ντράγκι.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου του Star γιατί διαμαρτύρονται γυμνές οι FEMEN, η Ίνα Σεβτσένκο, σημείωσε, «Την τεχνική που που χρησιμοποιούν οι FEMEN, την αποκαλούμε «εξτρεμισμός στο σεξ». Ο «εξτρεμισμός στο σεξ» είναι μία τακτική που ένα γυμνό σώμα, ένα γυναικείο γυμνό σώμα γίνεται σημάδι αντίδρασης , σημάδι δύναμης , πολιτικής αντίστασης.»

«Η χθεσινή διαμαρτυρία από την Ζοζεφίν έγινε από μόνη της . Ήταν δική της διαμαρτυρία . Νομίζω πως η πράξη της ήταν πολύ καλή. Χρησιμοποίησε την τακτική που δημιουργήσαμε όλες μαζί. Μετά τη σύλληψή της, δεν είχαμε επικοινωνία. Ξέρω ότι τώρα επιστρέφει στο σπίτι της.» πρόσθεσε η Ίνα σημειώνοντας για τη χώρα μας τα εξής: «Πρέπει να δούμε την Ελλάδα σε μία μεγαλύτερη κλίμακα όχι μόνο ότι συμβαίνει μέσα στην χώρα, αλλά και στην Ευρώπη γύρω από την Ελλάδα. Αυτή η οικονομική δικτατορία πρέπει να τελειώσει, πρέπει να χτυπηθεί.»

Η επικεφαλής των FEMEN, μας ενημέρωσε πως σκοπεύουν κάποια στιγμή να διαμαρτυρηθούν με τον δικό τους τρόπο και στην Ελλάδα.