​Ένα απίστευτο περιστατικό αγριότητας σημειώθηκε στην πόλη Bhiwandi της Ινδίας. Ένα 7χρονο αγόρι βιάστηκε ομαδικά από τρεις 18χρονους και στην συνέχεια πυρπολήθηκε.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε όταν το παιδί βγήκε από το σπίτι του για να πάει να φάει σε τραπέζι που διοργάνωνε ένας ναός της περιοχής. Οι δράστες που πιθανολογείται ότι του είχαν στήσει καρτέρι, το πλησίασαν και στη συνέχεια το οδήγησαν σε απομονωμένο μέρος όπου και ασέλγησαν στο κορμάκι του.

Έπειτα, έβαλαν φωτιά στο σώμα του και το εγκατέλειψαν.

Για καλή του τύχη όμως, τον βρήκε ένας κάτοικος της περιοχής. «Βγήκα έξω από το σπίτι μου, γιατί άκουσα φωνές. Τότε είδα καπνό να βγαίνει από το σπίτι που είναι απέναντι στο δικό μου. Άνοιξα την πόρτα και άρχισα να ρίχνω νερό. Όταν ο καπνός υποχώρησε, διέκρινα το πόδι του αγοριού, Ήταν δεμένος. Γρήγορα τον έλυσα και τον πήγα στο πληρέστερο νοσοκομείο».

Και οι τρεις κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν πολύ βαριές κατηγορίες, την ώρα που ο μικρός έχει εγκαύματα στο 30% του σώματός του. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάστασή του, είναι σταθερή και αναρρώνει.