​Πανικός επικράτησε, το μεσημέρι της Δευτέρας, στην Υπηρεσία Εθνικής Ασφαλείας (NSA) των ΗΠΑ, καθώς υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών στην πύλη του κτιρίου και ήδη οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα νεκρό και ένα τραυματία.

nsa3.jpg
Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, δυο άνδρες, αγνώστων στοιχείων μέχρι στιγμής, οι οποίοι ήταν μεταμφιεσ��ένοι σαν γυναίκες, προσπάθησαν να μπουκάρουν στο χώρο, περνώντας χωρίς άδεια την πύλη με το αυτοκίνητο τους.

nsashooting.jpg
Οι αστυνομικοί, οι οποίοι ήταν εκεί, απάντησαν με πυρά, για να τους σταματήσουν. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος για τον οποίο προσπάθησαν να μπουν στον προαύλιο χώρο των κεντρικών γραφείο της αμερικανικής υπηρεσίας.

Την υπόθεση διερευνά η NSA και το FBI, ενώ σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, στο αυτοκίνητο των δύο υπόπτων, το οποίο είχε κλαπεί, βρέθηκαν όπλα και ναρκωτικά.

ole1.jpg
Την ίδια ώρα, το FBI αποκλείει ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας πίσω από την προσπάθεια εισβολής, ενώ σύμφωνα με υψηλόβαθμο αξιωματικό της αστυνομίας το περιστατικό είναι «θέμα εγκληματικότητας τοπικού χαρακτήρα.