Μπορεί η πλειοψηφία των νεαρών, επιτυχημένων και εκατομμυριούχων παικτών του μπέιζμπολ και λοιπών αθλημάτων να επιλέγουν να ζουν μια χλιδάτη ζωή, ωστόσο υπάρχουν και εξαιρέσεις!
Tα όνειρα του Ντάνιελ Νόρις έγιναν πραγματικότητα, όταν υπέγραψε με την καναδική ομάδα μπέιζμπολ Toronto Blue Jays για 2 εκατ. δολάρια! Ωστόσο, ο 21χρονος αποφάσισε να διαφέρει από τους συμπαίκτες του, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στο τρόπο ζωής του.
φηγξφξφηξ.JPG
τυξερυξευξ.jpg
Σήμερα, ο Νόρις δεν οδηγεί κάποιο υπερπολυτελές σπορ αμάξι όπως θα περιμέναμε αλλ�� ένα παλιό βανάκι το οποίο έχει μετατρέψει σε… σπίτι του! Η επιλογή του –κούκλου συν τοις άλλοις- Νόρις, έχει προκαλέσει την απορία πολλών. Γιατί ένας νεαρός με 2 εκατομμύρια δολάρια στο τραπεζικό του λογαριασμό να επιλέξει να ζει σε ένα βαν;
υθκυθκυθ.jpg
«Αφότου υπέγραψα (σ.σ με τους Blue Jays) ήξερα ότι θα αγοράσω ένα βαν Volkswagen. Ήταν το αυτοκίνητο των ονείρων μου. Ο «μαλλιαρός» (το προσωνύμιο του βαν) δεν ήταν καν προς πώληση», δηλώνει σε συνέντευξή του ο Νόρις, ο οποίος αγόρασε το «μαλλιαρό» το 2011 κάνοντας πράξη την επιθυμία του.
υθκυφκυφθκρθυκ.png
Σύμφωνα με τον αθλητή, ο «Shaggy» το βανάκι, είναι η διέξοδός του από τα παιχνίδια και ένας τρόπος να χαλαρώσει πριν από μια γεμάτη αγωνιστική σεζόν.
«Είναι σαν το yin και το yan για μένα», αναφέρει στο ESPN και συνεχίζει: «Δεν πρόκειται να αλλάξω αυτό που είμαι επειδή οι άλλοι νομίζουν πως είναι περίεργο. Για να αισθάνομαι καλά, χρειάζομαι λίγη περιπέτεια».φγηξφηξφξηξ.jpg
Ο Νόρις έχει ανοίξει λογα��ιασμό στο Twitter (#vanlife), τον οποίο ανανεώνει συχνά με νέες φωτογραφίες, για όλους όσοι ενδιαφέρονται για τη ζωή του στη φύση με τον «μαλλιαρό». Δεν ήταν μάλιστα λίγες και οι γυναίκες που άρχισαν να ακολουθούν τη συγκεκριμένη σελίδα, όχι τόσο για το βανάκι, όσο για τον… ιδιοκτήτη του!
φγηκξκγφξκ.jpg