Μια απίστευτη φωτογραφία κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου και ραγίζει τις καρδιές των χρηστών στα social media.
Στη φωτογραφία απεικονίζεται ένας γιατρός, ο οποίος κλαίει σπαρακτικά έξω από το νοσοκομείο στο οποίο εργάζεται, στη Καλιφόρνια. Όπως θα δείτε και στην εικόνα που δημοσίευσε το Reddit, ο άντρας ακουμπά το στομάχι του με το ένα χέρι και με το άλλο τον τοίχο, σε μια προσπάθειά του να στηριχτεί.
45Γ452.jpg
Ο λόγος που οδήγησε τον γιατρό σε αυτή τη κατάσταση, ήταν ο χαμός μιας 19χρονης ασθενούς του, η οποία νοσηλευόταν στην εντατική.
Μόλις η φωτογραφία αυτή είδε το φως της δημοσιότητας, προκλήθηκαν πολλά σχόλια τόσο από τους χρήστες των social media όσο και από άλλους γιατρούς. Μάλιστα ένας γιατρός δήλωσε σχετικά με το περιστατικό: «Αν και αυτό είναι ένα σύνηθες φαινόμενο στο χώρο εργασίας μας, όταν ο ασθενής που «φεύγει» είναι 19 ετών η θλίψη είναι ακόμα μεγαλύτερη. Συνήθως, τη «μάχη​​» χάνουν μεγαλύτεροι άνθρωποι όχι τόσο νέοι. Ίσως γι αυτό να αντέδρασε έτσι ο συνάδελφος».
Ένας άλλος χρήστης, δήλωσε: «Ο πατέρας μου είναι γιατρός στην εντατική. Θυμάμαι τις φορές που ερχόταν στο σπίτι και έκλεγε στην αγκαλιά της μητέρας μου, επειδή δεν μπόρεσε να σώσει κάποιον ασθενή του, ανεξάρτητ�� από το πόσο σκληρά προσπάθησε».
Η κίνηση αυτή απελπισίας του γιατρού «άγγιξε» τον κόσμο που δεν έπαψε να στέλνει μηνύματα παρηγοριάς.