​Ένα βίντεο δείχνει καρέ-καρέ τη δραματική διάσωση δ��ο Ισπανών τουριστών από βέβαιο πνιγμό στον ποταμό Τάμεση, καθώς και ενός Άγγλου μπάρμαν που προσπάθησε να τους σώσει!

Οι δύο νεαροί ηλικίας περίπου 20 ετών, έκαναν νυχτερινή βόλτα στον Τάμεση. Ο ένας από αυτούς ακούμπησε στον προστατευτικό τοίχο του ποταμού, αλλά ξαφνικά έπεσε μέσα! Ο φίλος του βούτηξε στον Τάμεση για να τον σώσει, αλλά άρχισε να παρασύρεται και εκείνος από τα ισχυρά ρεύματα.

26C534EE00000578-3001342-image-a-18_1426710922163.jpg
Τις φωνές τους άκουσε ένας Άγγλος συνομήλικός τους, ο οποίος εργαζόταν σε κοντινό μπαρ και έσπευσε να τους βοηθήσει. Βούτηξε στο ποτάμι, αλλά λίγο έλειψε να πνιγεί και εκείνος μαζί τους! Τελικά στο σημείο έφτασαν διασώστες από το Royal National Lifeboat Institute.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής των διασωστών, Kevin Maynard, όταν έφτασαν αντίκρισαν τους τρεις άντρες να καταβάλλουν μάταιες προσπάθειες να πιαστούν από τα γύρω τοιχώματα. Κάποιοι από τους περαστικούς που είχαν μαζευτεί, φώτιζαν με τους φακούς μέσα στο ποτάμι για να διευκολύνουν το έργο της διάσωσης.

Οι τρεις άνδρες σώθηκαν την τελευταία στιγμή από βέβαιο πνιγμό, όπως είπε ο Maynard. Και οι τρεις είχαν παγώσει, ενώ ένας από αυτούς έπαθε υποθερμία.