​Σχεδόν μια εβδομάδα έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ο Βλαντιμίρ Πούτιν και οι φήμες πήραν φωτιά. Τι συνέβη με τον Ρώσο ηγέτη ο οποίος συνηθίζει τις συχνές δημόσιες εμφανίσεις;

Η κυρίαρχη φήμη ήταν ότι ο Πούτιν αρρώστησε και το κρύβει. Σήμερα όμως δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι ο 63χρονος πρόεδρος της Ρωσίας ίσως είχε πάει στην Ελβετία για να βρεθεί δίπλα στην υποτιθέμενη μνηστή του, πρώην πρωταθλήτρια και ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής και νυν πρόεδρο της δημόσιας τηλεόρασης της χώρας, η οποία έφερε στον κόσμο τον γιο τους.

Λένε πως η 31χρονη Καμπάεβα γέννησε σε νοσοκομείο της Ελβετίας στο ��ποίο πηγαίνουν κυρίως οι πάμπλουτοι Ρώσοι. Ο Πούτιν καθησύχασε τις φήμες περί ασθένειας κατά τη σημερινή συνάντηση του με τον πρόεδρο του Ανώτατου Δικαστηρίου, στην κατοικία του έξω από τη Μόσχα.

Όπως έχει γραφτεί πολλές φορές στο ρωσικό Τύπο χωρίς να το επιβεβαιώνει όμως το Κρεμλίνο, η κατά 31 χρόνια μικρότερη αγαπημένη του Ρώσου προέδρου του έχει ήδη χαρίσει ένα αγόρι κι ένα κορίτσι. Επομένως αυτό το μωρό, αν αληθεύει η είδηση, θα είναι το τρίτο του ζευγαριού.