Αναταραχή προκάλεσε ένας μεθυσμένος, πρώην κατάδικος, σε σταθμό τρένων στο Μάντσεστερ, όταν έσπρωξε μια γυναίκα αστυνομικό στις ράγες!

To βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα το κινέζικο δίκτυο CCTV. Μερικά λεπτά νωρίτερα, ο ίδιος είχε κατηγορήσει τον ελεγκτή εισιτηρίων ότι είναι μέλος της Αλ Κάιντα, και πήδηξε στις ράγες για να βρεθεί στην απέναντι αποβάθρα.
��πως ακούστηκε στο δικαστήριο, ο 32χρονος εργάτης Κέβιν Πυθίαν είχε καταναλώσει αλκοόλ στο κέντρο της πόλης, όταν μπήκε στο σταθμό γύρω στις 9 το βράδυ στις 17 Φεβρουαρίου. Όταν ο ελεγκτής ζήτησε το εισιτήριό του, του απάντησε: «Το ξέρω πως είσαι Ινδός. Θέλω να δω την ταυτότητά σου. Απ’όσο ξέρω, θα μπορούσες να είσαι μέλος της Αλ Κάιντα».
Αμέσως επενέβη ο επικεφαλής του σταθμού, ωστόσο, ο Κέβιν πήδηξε στις ράγες για να βρεθεί στην απέναντι αποβάθρα, αναγκάζοντας ένα διερχόμενο τρένο να σταματήσει απότομα. Τότε, τον κυνήγησε η 36χρονη αστυνομικός, την οποία και έσπρωξε στις ράγες έπειτα από διαπληκτισμό μαζί της. Η γυναίκα υπέστη εκδορές στο κεφάλι, ένα σπασμένο δάχτυλο, γρα��ζουνιές και μελανιές.
Ο δράστης, ο οποίος είχε πρόσφατα αποφυλακιστεί μετά από δέκα χρόνια για ένοπλη ληστεία, καταδικάστηκε σε δυόμιση χρόνια φυλάκιση για πολλαπλές παραβάσεις.