​Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες με μια φωτογραφία να κάνει τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις μικρών και μεγάλων!

Όπως βλέπετε, η δασκάλα του στο Δημοτικό Σχολείο Linkoln, στο Όρεγκον των Ηνωμένων Πολιτειών σκέφτηκε να τιμωρήσει το 6χρονο αγοράκι επειδή άργησε λίγα λεπτά να πάει στο σχολείο, βάζοντας το να φάει σε άλλο τραπέζι, μακριά από τους συμμαθητές του.

school_0.jpg
Βέβαια… δεν έμεινε εκεί, αφού στερέωσε μπροστά του ένα χαρτόνι ώστε να μην μπορεί ούτε να δει, ούτε να τον δουν οι συμμαθητές του. Μάλιστα, δεν ήταν η πρώτη φορά που ακολουθήσε αυτήν την τακτική…

Την φωτογραφία που βλέπετε τράβηξε η γιαγιά του μικρού Χάντερ, η οποία την ανέβασε και στο διαδίκτυο με σκοπό να κάνει γνωστή την απαράδεκτη τιμωρία του εγγονού της!

«Έξι φορές επέβαλαν αυτή την τιμωρία στο παιδί, κοροϊδεύοντάς το μπροστά στους συμμαθητές του για κάτι που δεν περνά από το χέρι του και δεν ευθύνεται».

Ύστερα από τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας, το σχολείο αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη από τους γονείς του μικρού, υποσχόμενο ότι δεν θα επιβληθεί ποτέ ξανά παρόμοια τιμωρία.