​Σάλος έχει ξεσπάσει από το tweet του Ισπανού πρωθυπουργού , Μαριάνο Ραχόι στο οποίο ανήρτησε την φωτογραφία της ευρωπαϊκής οικογένειας από τη χθεσινή Σύνοδο Κορυφής, «κόβοντας» όμως από αυτήν τον Αλέξη Τσίπρα.

Και όλα αυτά, ενώ στη φωτογραφία που ανέβασε στο λογαριασμό του στο Twitter ο Έλληνας Πρωθυπουργός, φαίνονται όλοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες.

tsipras.jpg

Κάτω από την φωτογραφία του Ραχόι ακολούθησαν σχόλια, με το πιο χαρακτηριστικό να αναφέρει: «ε μα.. χωρίς τον Αλέξη Τσίπρα δεν είναι αυτό οικογένεια. Αυτό είναι οι τελευταίες σας μέρες. Η Ευρώπη θα ανασάνει και πάλι χωρίς δεξιά φτερά» έγραψε ένας χρήστης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας, έριξε σπόντα για τη στάση του Ισπανού πρωθυπουργού απέναντι στην Ελλάδα, μετά τη Σύνοδο.

Συγκεκριμένα, επιβεβαιώνοντας και επίσημα την αρνητική (για την Ελλάδα) στάση του Ισπανού πρωθυπουργού, ο πρωθυπουργός ενοχλημένος τόνισε: «Ο κ. Ραχόι ήταν λίγο ανήσυχος όσον αφορά στο θέμα της Ελλάδας στη Σύνοδο. Πιστεύω άδικα και θα ήθελα να του το εξηγήσω και από κοντά».

Στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας, ο οποίος έχει εξαιρετικές σχέσεις με το κόμμα των Podemos και τον ηγέτη του, Πάμπλο Ιγκλέσιας, έριξε ευθέως ένα καρφί προς τον Ισπαν�� πρωθυπουργό: «Κανείς δεν δικαιούται να εκφράζει εσωτερικές πολιτικές σκοπιμότητες διακυβεύοντας το κοινό ευρωπαϊκό μέλλον. Τα εσωτερικά πολιτικά του προβλήματα, ο κάθε ηγέτης θα τα λύσει αν εφαρμόζει πολιτικές που γίνονται αποδεκτές από τους πολίτες της χώρας του».