Απίστευτη βιαιότητα έδειξαν οργισμένοι πολίτες ενανίον πολιτικού στην Τανζανία, οι οποίοι πήραν τον νόμο στα χέρια τους και εισέβαλαν με μπαλτάδες στο σπίτι του... σφαγιάζοντας τον, επειδή απάτησε τη σύζυγό του!

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Σονγκαμέλε της επαρχίας Κατάβι την Παρασκευή που μας πέρασε, και θύμα είναι ο 31χρονος πολιτικός Ρίτσαρντ Μαντιρίσα.

23a31__Work-pics4096-006.jpg

Οι λεπτομέρειες της επίθεσης είναι ανατριχιαστικές. Πέντε άνδρες εισέβαλαν στο δωμάτιο του Μαντιρίσα κρατώντας μπαλτάδες, τον αποκεφάλισαν και του έκοψαν τα πόδια, τα χέρια και τα γεννητικά του όργανα. Στη συνέχεια άναψαν φωτιά έξω από το σπίτι του και μαγείρεψαν τα κομμένα μέλη από το σώμα του σε κατσαρόλες!

«Προκαταρκτική έρευνα δείχνει ότι ο εκλιπών είχε συνάψει ερωτικό δεσμό με τη γυναίκα ενός γείτονά του. Αποφάσισε να το σκάσει από το χωριό του και εγκαταστάθηκε με την γυναίκα αυτή ως σύζυγό του, στο Σονγκαμέλε��, δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας.

Η αστυνομία έχει μέχρι στιγμής συλλάβει τρεις από τους δράστες της επίθεσης και διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό των υπόλοιπων δύο.

Λίγες ώρες πριν, η κυβέρνηση είχε δεσμευτεί στα Ηνωμένα Έθνη ότι θα αναλάβει μέτρα για την αντιμετώπιση των κανιβαλικών επιθέσεων, οι οποίες συνήθως γίνονται σε αλμπίνους εξαιτίας της διαφοράς στο χρώμα του δέρματος τους από τους μαύρους κατοίκους αλλά και της απιστίας τους απέναντι σε άντρες και γυναίκες.