​Συγκλονιστικό είναι το βίντεο, το οποίο «ανέβασε» στο διαδίκτυο ο πατέρας μιας 11χρονης, με σκοπό να περάσει ένα ισχυρό μήνυμα κατά του ρατσισμού, καθώς και του Bullying, που έχει γίνει η μάστιγα της εποχής.

Ο Μπραντ Κνάντσον από τις ΗΠΑ το έκανε μιας και η κόρη του έπεσε θύμα κοινωνικού ρατσισμού, επειδή είναι αφροαμερικανή και υιοθετημένη.

Bullying-Dad-on-YouTube (1).jpg
Όπως λέει ο πατέρας της, την Πρωτοχρονιά δυο αδελφές από το σχολείο της κόρης του, της έστειλαν ένα βίντεο στο οποίο την έβριζαν. Εκείνες την αποκαλούσαν «μαύρη», «τσ@@λ@», «σκύλ@» και «χοντροκ@λ@».

Το κορίτσι με κλάματα στα μάτια, του το έδειξε, ενώ από ό,τι του είπε δεν ήταν η πρώτη φορά, που οι συγκεκριμένες μαθήτριες της μιλούσαν άσχημα! Μάλιστα, πολλές φορές την έβριζαν μέσω των social media και το έβλεπαν οι φίλοι και συμμαθητές της.

Bullying-Dad-on-YouTube (2).jpg
Εκείνος, μίλησε στο πατέρα των κοριτσιών, όμως αυτός του είπε ότι δεν έχει λόγο να τιμωρήσει ή να μιλήσει στις κόρες του, μιας και τα σχόλια που έκαναν δεν ήταν αρνητικά. Έτσι, ο πατέρας της 11χρονης αποφάσισε να «ανεβάσει» στο διαδίκτυο το βίντεο που βλέπετε, ώστε να περάσει ένα ισχυρό μήνυμα κατά του ρατσισμού, μιας και πριν λίγους μήνες μια έφηβη στην γειτονιά τους αυτοκτόνησε επειδή την κορόιδευαν και όπως λέει ο ίδιος δεν θέλει και η κόρη του να έχει την ίδια μοίρα.

«Έχω μια πανέμορφη αφροαμερικανή κόρη και την αγαπάω πιο πολύ κι από την ζωή μου! Θα έκανα τα πάντα για αυτήν».

Bullying-Dad-on-YouTube.jpg
Μπορεί να μην είπε ποια είναι τα κορίτσια τα οποία φέρονται άσχημα στην 11χρονη, όμως έδειξε το βίντεο, που της είχαν στείλει, αφού είχε υποστεί επεξεργασία για να μην φαίνονται τα πρόσωπα τους. Στο τέλος είπε και το όνομα του πατέρα των κοριτσιών μιας και αυτόν θεωρεί ως υπαίτιο για την κακή συμπεριφορά των παιδιών του.

Το βίντεο έχει γίνει ήδη viral, με χιλιάδες views και like. Μετά από αυτό, ο πατέρας των κοριτσιών τα οποία συμπεριφέρονταν ρατσιστικά στην συμμαθήτρια τους, έχασε την δουλειά του, ενώ το σχολείο ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό.