​Η 35χρονη Εύα Γκουνλαουγκσντίρ ζύγιζε 122 κιλά και κατάφερε να χάσει 50 κιλά μέσα σε έναν χρόνο χάρη στις selfies που έβγαζε!

eva527_1.jpg
Η μητέρα από την Ισλανδία εξομολογήθηκε ότι δεν πρόσεχε την διατροφή της από μικρή και τα πράγματα χειροτέρεψαν μετά την γέννηση των δύο παιδιών της:

«Είχα πάντα πρόβλημα με την διατροφή μου και η κατάσταση χειροτέρεψε μετά την γέννηση των παιδιών μου, όπου και σταμάτησα να προσέχω τι τρώω».

eva6_1.jpg
Η διατροφή της ήταν ότι χειρότερο μπορούσε να κάνει στον οργανισμό της: έτοιμα γεύματα, γρήγορο φαγητό, τυριά και πολλά γλυκά.

eva8_2.jpg
Αυτό που την έκανε να αποφασίσει να χάσει τα περιττά κιλά της ήταν μια selfie φωτογραφία της που ανέβασε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

eva7_0.jpg
Η Εύα είπε ότι σοκαρίστηκε όταν είδε πόσο είχαν αλλοιωθεί τα χαρακτηριστικά της και αποφάσισε να ξεκινήσει αμέσως μια δραστική δίαιτα:

eva9_2.jpg
«Ήμουν εθισμένη στο φαγητό και δεν έκανα τίποτα χωρίς να τρώω παράλληλα. Όταν είδα την φωτογραφία μου ένοιωσα άσχημα. Αποφάσισα στην στιγμή να αρχίσω σκληρή δίαιτα και είχα την ιδέα να χρησιμοποιήσω την φωτογραφία σαν κίνητρο».

eva10.jpg
Αυτό που έκανε ήταν να σταματήσει να τρώει τα έτοιμα φαγητά και να ανανεώσει την διατροφή της τρώγοντας υγιεινά σπιτικά γεύματα, όπως σούπες, φρούτα, λαχανικά, άπαχο κρέας και σαλάτες!

eva255_1.jpg