​Σοκαρισμένες είναι οι ΗΠΑ με την είδηση ότι συνιδρυτής δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου, δολοφόνησε τον άντρα της πρώην συζύγου του, μπροστά στα αθώα μάτια των 3 μικρών παιδιών του.

Το θύμα με την σύζυγο του

ex_18.jpg
Συγκεκριμένα, ο 38χρονος Μινχ Νιούγεν, ο οποίος ξεκίνησε μαζί με τον συνεργάτη του το κ��ινωνικό δίκτυο PLAXO, πυροβόλησε εν ψυχρώ για άγνωστο λόγο τον άτυχο άντρα.

family_2.jpg
Ο ίδιος είχε βγει για φαγητό με ένα από τα τρία παιδιά του. Όταν επέστρεψε στο σπίτι, μπήκε μέσα και μπροστά στα παιδιά αλλά και την πρώην σύζυγο του, τον εκτέλεσε εν ψυχρώ.

Ο δράστης

minh-nguyen.jpg
Εκείνη σοκαρισμένη άρχισε να ουρλιάζει, ενώ τα παιδάκια φοβισμένα έκλαιγαν. Ο δράστης έγινε αμέσως καπνός, όμως όχι για πολύ, αφού οι Αρχές μετά από λίγες ώρες τον συνέλαβαν.

Ο ίδιος αντιμετωπίζει την κατηγορία δολοφονίας πρώτου βαθμού, χωρίς εγγύηση, ενώ οι φίλοι του υποστηρίζουν ότι πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα.

murderer.jpg
Για την ιστορία, το Plaxo είναι ένα διαδικτυακό βιβλίο επαφών και κοινωνικό δίκτυο, το οποίο έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στην Αμερική. Αποθηκεύει και οργανώνει τις επαφές του χρήστη, ενώ δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να επικοινωνούν μεταξύ τους