​Ανησυχητικές διαστάσεις έχει αρχίσει να παίρνει το bullying σε όλον τον κόσμο…

Αυτή τη φορά η έκρηξη αγριότητας και βίας μεταξύ μαθητών συνέβη σε ένα πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο, στην Μελβούρνη της Αυστραλίας, με το βίντεο το οποίο δείχνει έναν άγριο τσακωμό ανάμεσα σε μια 14χρονη και μια 12χρονη να κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, σοκάροντας μικρούς και μεγάλους.

Όπως βλέπετε, μια 14χρονη επιτίθεται σε μια 12χρονη με απίστευτη αγριότητα… Την ξαπλώνει κάτω, κλωτσώντας την ενώ παράλληλα την «ταράζει» στις μπουνιές στο κεφάλι και το σώμα της! Το πιο σοκαριστικό από όλα ��υτά είναι το γεγονός ότι ενώ παντού υπάρχει κόσμος, κανείς δεν βοηθάει την κοπέλα που «τρώει» το ξύλο, χωρίς να προβάλει την παραμικρή αντίσταση!

Δυο ακόμη κορίτσια, τα οποία βλέπουν μπροστά στα μάτια τους να εκτυλίσσεται ο ξυλοδαρμός αρχίζουν να βιντεοσκοπούν το περιστατικό και λένε γελώντας: «Αυτό πάει αμέσως στο Facebook! Σε έχει χτυπήσει τόσες φορές, χτύπα την κι εσύ»!

Η 12χρονη μετά από αυτό, τα είπε όλα στους γονείς της, οι οποίοι έκαναν καταγγελία στην αστυνομία. Η 14χρονη καθώς και οι γονείς της συνελήφθησαν.