​Μια απίστευτα φρικιαστική ιστορία εκτυλίχθηκε στο Νιου Τζέρσι με θύμα ένα νεογέννητο μωρό, το οποίο έκαψε ζωντανό η 22χρονη μητέρα του!

Συγκλονιστικές είναι οι αναφορές των αυτοπτών μαρτύρων για το συμβάν που είδαν να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους: η 22χρονη Hyphernkemberly Dorvilier σταμάτησε το αυτοκίνητό της στη μέση του δρόμου το βράδυ της Παρασκευής, κατέβηκε από το όχημα και περιέλουσε το μωρό της με εύφλεκτο υλικό. Στη συνέχεια του έβαλε φωτιά!

«Στην αρχή είδαμε τη φωτιά και νομίζαμε ότι κάποιος έκαιγε σκουπίδια», λέει ο Ντέιβιντ Τζόσεφ, αυτόπτης μάρτυρας που μένει ακριβώς απέναντι από το σημείο όπου έγινε το έγκλημα. Ο ίδιος προσθέτει πως η παιδοκτόνος ισχυρίστηκε ότι έκαιγε κόπρανα σκύλου.

Όμως, η σύζυγος του Τζόσεφ ανακάλυψε τι συνέβαινε και έβαλε τις φωνές. Τότε, η 22χρονη προσπάθησε να φύγει, αλλά ο Τζόσεφ την έπιασε και την κράτησε μέχρι να έρθει η αστυνομία και να τη συλλάβει.

mana-paidoktonos.jpg
«Απλά ήταν φρικτό. Δεν έμοιαζε με τίποτα από αυτά που έχετε δει μέχρι τώρα», λέει ο Τζόσεφ.

Αμέσως στο σημείο έφτασαν γιατροί, οι οποίοι μετέφεραν εσπευσμένα το μωρό που ήταν ακόμη ζωντανό και ανέπνεε με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο. Το νεογέννητο, όμως, υπέκυψε στα τραύματά του δύο ώρες αργότερα.

«Είναι πέρα απ' ό,τι μπορεί να συλλάβει ο ανθρώπινος νους. Ήταν ένας εφιάλτης, ακόμα κι αν είσαι σκληρόπετσος. Ελπίζω ότι θα πληρώσει για ό,τι έκανε», είπε στα μέσα ο Τζόσεφ.

Η Dorvilier συνελήφθη επί τόπου και προφυλακίστηκε. Για την αποφυλάκισή της μέχρι τη δίκη ορίστηκε εγγύηση 500.000 δολαρίων.

Σήμερα, δύο ημέρες μετά το φρικτό έγκλημα, ένα αυτοσχέδιο μνημείο των γειτόνων στέκεται εκεί που κάηκε ζωντανό το νεογέννητο κοριτσάκι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Εισαγγελίας, θα διενεργηθεί αυτοψία για τα ακριβή αίτια του θανάτου του νεογέννητου κοριτσιού, ενώ ερευνώνται και οι λεπτομέρειες της διαδικασίας του τοκετού.

mana-paidoktonos1.jpg