​Σοκάρει η 18χρονη από την περιοχή Great Lakes των ΗΠΑ η οποία διατηρεί ερωτική σχέση με τον βιολογικό της πατέρα εδώ και δύο χρόνια… Μάλιστα, σχεδιάζει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον πατέρα- καλό της!

Ο 43χρονος είχε σχέση με την μητέρα της και λίγο πριν γεννηθεί η κόρη του, την εγκατέλειψε! Όταν ήταν 5 χρονών ξαναεμφανίστηκε στην ζωή των δυο γυναικών… για να εξαφανιστεί λίγο αργότερα!

Εκείνη στα 16 της χρόνια, άρχισε να τον ψάχνει και κατάφερε να τον εντοπίσει μέσω Facebook. Άρχισαν να μιλούν κι ανακάλυψαν ότι έχουν πολλά κοινά (λογικό αφού είναι πατέρας και κόρη). Τότε έδωσαν ραντεβού να συναντηθούν και να τα πουν από κοντά!

Όταν τον αντίκρυσε, ένιωσε μια ακαταμάχητη έλξη, όπως η ίδια λέει, για αυτόν. Αμοιβαία ήταν η πρώτη εντύπωση και του πατέρα για την κόρη!

«Έβλεπα τον πατέρα μου για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια και σκεφτόμουν «είναι τόσο ωραίος». Έλεγα στον εαυτό μου «τι στο καλό σκέφτεσαι; τι δεν πάει καλά με εσένα;» Δεν μπορούσα όμως να συγκρατηθώ».

Η σχέση τους γρήγορα έγινε έντονη και αφού έμεινε μαζί του για 5 ημέρες, συνειδητοποίησε πως υπήρχε μεταξύ τους σεξουαλική χημεία.

Γυρνώντας από μια βόλτα για ψώνια και μετά από ένα κολακευτικό σχόλιο του για το σώμα της, τα πράγματα πήραν πικάντικη τροπή. Το βράδυ έπαιζαν παλεύοντας στην κρεβατοκάμαρα και ενώ ήταν έτοιμη να κοιμηθεί, τον δάγκωσε!

Παραδέχτηκαν ότι είχαν δυνατά συναισθήματα ο ένας για τον άλλο και κατέληξαν να κάνουν σεξ. Μάλιστα, για εκείνη ήταν η πρώτη της φορά, όμως η ίδια επιμένει ότι δεν ένιωσε παράξενα ή άβολα που έχασε την παρθενιά της από τον…. πατέρα της!

«Δεν το μετανιώνω καθόλου. Ήμουν χαρούμενη για πρώτη φορά στη ζωή μου. Ερωτευτήκαμε βαθιά. Μόλις τελειώσω τις σπουδές μου θα παντρευτούμε και θα ζήσουμε για πάντα μαζί».