​Δημόσια κατακραυγή έχει προκαλέσει στη Νότια Κορέα η βίαιη συμπεριφορά μιας δασκάλας, η οποία χαστούκισε ένα τετράχρονο κοριτσάκι σε παιδικό σταθμό, επειδή δεν έτρωγε το φαγητό του!

Η κατακριτέα συμπεριφορά της καταγράφηκε από κάμερα και το βίντεο έχει δοθεί στην αστυνομία. Όπως φαίνεται σε αυτό, η δασκάλα πιέζει το παιδί να φάει το φαγητό του, αλλά εκείνο τρώει μια μπουκιά και αμέσως τη φτύνει. Τότε ακολουθεί η απίστευτη αντίδραση της δασκάλας: χαστουκίζει το παιδί με τόση δύναμη, με αποτέλεσμα εκείνο να πέσει στο πάτωμα!

Το κοριτσάκι παραμένει ακίνητο για μερικά δευτερόλεπτα και στη συνέχεια σηκώνεται και επιχειρεί να φάει άλλη μια μπουκιά.

Απίστευτη είναι και η αντίδραση των άλλων παιδιών που φαίνονται στο βίντεο: σοκαρισμένα παρακολουθούν την σκηνή χωρίς να βγάλουν άχνα!

Η δασκάλα συνελήφθη, ενώ η αστυνομία πιστεύει ότι δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό. Μάλιστα, μετά τη σύλληψή της έχουν αναφερθεί τέσσερα ακόμα αντίστοιχα περιστατικά βίας στον εν λόγω παιδικό σταθμό.

Εξοργισμένες οι μητέρες των παιδιών παραμένουν έξω από τον παιδικό σταθμό και κρατούν πλακάτ με συνθήματα: «όχι στη βία εναντίον των παιδιών, όχι στην παιδική κακοποίηση».

Στην είσοδο του παιδικού σταθμού, που είναι κλειστός, έχει αναρτηθεί σημείωμα που γράφει: «Ζητούμε ειλικρινά συγνώμη στα παιδιά, στους γονείς και στον κόσμο».

Και ενώ το όνομα της δασκάλας και του υπεύθυνου του σταθμού δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, εξαγριωμένοι πολίτες έχουν αναρτήσει στο διαδίκτυο τα στοιχεία τους, φωτογραφίες και τους αριθμούς των κινητών τους.