​Την στιγμή που όλος ο πλανήτης προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ του μακελειού της εφημερίδας «Charlie Hebdo» ένα νέο βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας και προκαλεί ερωτήματα!

Το βίντεο δημοσιεύει η ιστοσελίδα «MINT PRESS NEWS» και δείχνει την στιγμή της εν ψυχρώ δολοφονίας του αστυνομικού, Αχμέντ Μεραμπέτ.

Όπως βλέπετε, οι τρομοκράτες πλησιάζουν τον αστυνομικό, ο οποίος είναι πεσμένος στο έδαφος. Ο ένας από τους δύο πυροβολεί… Το βίντεο κάνει ζουμ και δείχνει την σφαίρα να μην χτυπάει τον αστυνομικό αλλά να σκάει δίπλα από το κεφάλι του, στο πεζοδρόμιο. Αμέσως μετά δείχνει τι θα συνέβαινε σε ένα καρπούζι, αν το διαπερνούσε μια ανάλογη σφαίρα.

«Θα παρατηρήσετε ότι δεν υπάρχει αίμα πουθενά. Προσέξτε ότι η σφαίρα πέφτει δεξιά από το κεφάλι του αστυνομικού» γράφει το άρθρο.

Την ίδια ώρα αναφέρει ότι ο τέταρτος ύποπτος της υπόθεσης έφυγε από τη Γαλλία, λίγες ημέρες πριν από την αιματηρή τραγωδία και βρίσκεται στη Συρία, ενώ προσθέτει ότι λίγες ημέρες μετά τους πυροβολισμούς, ένας ανώτατος αξιωματούχος της αστυνομίας, υπεύθυνος των ερευνών για το Charlie Hebdo, κατέληξε νεκρός.

«Αυτό που ξέρουμε είναι ότι ο αστυνομικός δεν πυροβολήθηκε στο κεφάλι από ένα ΑΚ-47, όπως υποστηρίζουν τα μέσα ενημέρωσης. Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει, απλά σας ζητώ να δείτε το βίντεο και να είστε αντικειμενικοί», καταλήγει.

Πάντως πολλοί είναι εκείνοι, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι απλά πρόκειται για ένα ακόμη σενάριο συνομωσίας...