​«Όλα συγχωρούνται»! Μ’ αυτόν τον τίτλο και με το σκίτσο του Μωάμεθ, ο οποίος κρατά ένα πλακάτ που γράφει «Je suis Charlie» θα κυκλοφορήσει αύριο, 14 Ιανουαρίου, το ιστορικό τεύχος του Charlie Hebdo, μετά από το μακελειό της 7ης Ιανουαρίου.

Στο τεύχος αυτό, το οποίο υπογράφουν οι… «επιζώντες της Charlie Hebdo» υπάρχουν δεκάδες σκίτσα που σατιρίζουν το ακραίο Ισλάμ και τον Μωάμεθ.

Το τιράζ της εφημερίδας θα φτάσει για πρώτη φορά το ένα εκατομμύριο αντίτυπα, ενώ θα κυκλοφορήσει μεταφρασμένο σε 16 γλώσσες.

CHARLIE_HEBDO.jpg

Μάλιστα οι συντάκτες της Charlie Hebdo, ξεκαθαρίζουν με κάθε τρόπο ότι δεν πρόκειται να υποκύψουν στον φόβο και όπως σε κάθε τεύχος, έτσι και σ’ αυτό, θα σατιρίσουν όπως πάντα πολιτικές και θρησκείες.

«Προφανώς και θα υπάρχουν σκίτσα του Μωάμεθ. Δεν θα υποχωρήσουμε σε τίποτα, διαφορετικά όλα αυτά δε θα είχαν κανένα νόημα», δήλωσε ο δικηγόρος των «επιζώντων» του Charlie Hebdo.

«Δεν έχουμε το δικαίωμα να επικρίνουμε έναν εβραίο επειδή είναι εβραίος, έναν μουσουλμάνο επειδή είναι μουσουλμάνος, έναν χριστιανό επειδή είναι χριστιανός. Όμως ��πορείτε να πείτε ό,τι θέλετε και τα χειρότερα, που τα λέμε, για τον χριστιανισμό, τον ιουδαϊσμό και το ισλάμ, διότι πέρα από την ενότητα των ωραίων συνθημάτων, αυτή είναι η πραγματικότητα της Charlie Hebdo», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

ΜΑΚΕΛΕΙΟ στο Παρίσι: 12 νεκροί & 20 τραυματίες μετά από τρομοκρατική επίθεση σε περιοδικό

Αυτά είναι τα 4 ιστορικά στελέχη της Charlie Hebdo που έχασαν τη ζωή τους

ΔΕΙΤΕ το σκίτσο που έγινε viral για το τρομοκρατικό χτύπημα στο γαλλικό περιοδικό!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι δράστες φώναζαν ονομαστικά τους σκιτσογράφους και μετά τους εκτελούσαν

Αυτά είναι τα προφητικά λόγια του διευθυντή σύνταξης του Charlie Hebdo

ΑΥΤΟΙ είναι οι 12 άνθρωποι που έχασαν την ζωή τους στο τρομοκρατικό χτύπημα στο Charlie Hebdo!

Τρομοκράτες σε παντοπωλείο στο Παρίσι: «Ελευθερώστε τους μακελάρηδες. Θα σκοτώσουμε ομήρους»