Σοκ προκαλεί η εξομολόγηση της Samantha Miller για την κακοποίηση που υπέστη από τον σύντροφό της. Στόχος της να ενθαρρύνει γυναίκες που βιώνουν σωματική και ψυχολογική βία να αντιδράσουν.

Η 35χρονη αποκάλυψε πως ο διεστραμμένος φίλος της, ο Sean Johnstone, μετέδιδε online τον βιασμό της στο διαδίκτυο και απειλούσε να τη σκοτώσει αν δεν έκανε σεξ με το ροτβάιλέρ του. Και όλα αυτά ενώ ήταν έγκυος.

"Ήταν σαν να πρωταγωνιστούσα επί δύο χρόνια σε ταινία τρόμου. Το laptop ήταν μπροστά μου και μου είπε ότι με παρακολουθούσαν σε ένα άθλιο δωμάτιο επικοινωνίας.

Ήμουν έγκυος. Με χτύπησε στο στομάχι και με βίασε. Προσπαθούσε να με βάλει να κάνω πράγματα με το ροτβάιλερ.

Το έφερε στο δωμάτιο. Προσπαθούσε να με βάλει να κάνω σεξ με τον σκύλο του ενώ ήμουν έγκυος. Είχε ένα μαχαίρι στο λαιμό μου. Μου είπε πως αν δεν το έκανα, θα με σκότωνε.

Πολλές φορές φοβόμουν πολύ να κοιμηθώ τα βράδια και δεν έτρωγα γεύμα, ενώ εκείνος έσβηνε τα τσιγάρα του πάνω μου.

Δεν μου επέτρεπε να βγω έξω ή να κρατήσω το παιδί μου. Αν έλεγα κάτι μου έλεγε ότι θα σκοτώσει το παιδί και εμένα. Δεν μπορώ να θυμηθώ πόσες φορές με βίασε".

PAY-Samantha-Miller-main.jpg
Η σχέση τους ξεκίνησε το 2006 και γρήγορα άρχισε να ελέγχει τη ζωή της, υπαγορεύοντας τα ρούχα που θα φοράει και βιάζοντάς τη στον ύπνο της.

Κατάφερε να ξεφύγει μια εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα του 2008, παίρνοντας την έξι μηνών κορούλα της και πηγαίνοντας στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Η γενναία μητέρα μαζί με το παιδάκι της που γεννήθηκε με εγκεφαλικές βλάβες καθώς ο πρώην σύντροφός της τη χτυπούσε στο στομάχι ενώ ήταν έγκυος, πέρασαν τους επόμενους 18 μήνες σε καταφύγιο για κακοποιημένες γυναίκες.

Η αστυνομία αρχικά της είπε πως δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για την άσκηση δίωξης , αλλά δ��ο χρόνια αργότερα υπήρξε και δεύτερο θύμα του Sean Johnstone ο οποίος τελικά καταδικάστηκε σε 17,5 χρόνια φυλακή πριν από δύο χρόνια.

“Έχω εφιάλτες. Ακόμα τον βλέπω να έρχεται κατά πάνω μου με μαχαίρι. Πιστεύω ότι είναι ο διάβολος. Δεν είναι απλά εγκληματίας. Mου πήρε τη ζωή μου. Μπορεί να είμαι ζωντανή, αλλά δεν είμαι εγώ πια. Ακόμα ελέγχει τη ζωή μου" προσθέτει η ίδια.

PAY-Sean-Johnstone.jpg

PAY-Samantha-Miller-rape-victim.jpg