​Συγκλονιστικά είναι τα νέα ντοκουμέντα σχετικά με τους μακελάρηδες του Παρισιού.

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο δείχνει την στιγμή της απελευθέρωσης των ομήρων του εβραϊκού παντοπωλείου. Όπως βλέπετε, έντρομη μία γυναίκα με το μωρό της στην αγκαλιά τρέχει πανικόβλητη. Δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει πως εκείνη και το παιδί της γλίτωσαν από τη δολοφονική μανία του τζιχαντιστή Αμεντί Κουλιμπαλί.

Παράλληλα, όπως σας ενημέρωσε και νωρίτερα το star.gr, οι φωτογραφίες που δόθηκαν στην δημοσιότητα με τους τρομαγμένους πολίτες, οι οποίοι κρύφτηκαν μέσα στα ψυγεία, για να γλιτώσουν από τον τρομοκράτη, σοκάρουν. Έμειναν κλεισμένοι στους -3 βαθμούς Κελσίου και αγκαλιασμένοι προσπαθούσαν να ζεσταθούν πάνω σε χάρτινα κιβώτια.

Την ίδια στιγμή, νέες φωτογραφίες, στις οποίες φαίνονται οι δύο μακελάρηδες της Charlie Hebdo να ληστεύουν βενζινάδικο, με τον εκτοξευτή ρουκετών στην πλάτη του ενός, μια μόλις μέρα μετά από τη τρομοκρατική επίθεση στην σατιρική εφημερίδα, κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

a_46.jpg
Τα αδέλφια Κουασί μπήκαν στο βενζινάδικο και γέμισαν μια μαύρη σακούλα με τρόφιμα και νερό. Δεν φορούν κουκούλες και τα πρόσωπα τους φαίνονται καθαρά! Οι εικόνες είναι από την κάμερα ασφαλείας του βενζινάδικου.

a1_27.jpg