Όλοι θυμόμαστε την Τζέσικα Ράμπιτ, τη φλογερή κοκκινομάλλα με τις τέλειες αναλογίες, αντικείμενο του πόθου του Ρότζερ Ράμπιτ στην κλασική ταινία της Disney. Πολλές γυναίκες θα ήθελαν να της μοιάζουν έστω και λίγο, υπάρχει όμως μία που κατάφερε να πετύχει τις... αναλογίες της και το αποτέλεσμα είναι λίγο αστείο!

wnasbwon4.jpg
Η 27χρονη Κέλυ λι Ντεκέι από τη Νέα Υόρκη, είναι τόσο παθιασμένη με την σέξι ηρωίδα, που έβαλε σκοπό της ζωής της να γίνει ίδια με εκείνη, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια, όσο επίπονη και αν ήταν αυτή!

wnasbwon2.jpg
Με τη χρήση κορσέ, ήδη από την εφηβεία της, το μοντέλο ξεκίνησε τη δραματική μεταμόρφωσή της: η μέση της συρρικνώθηκε σε απίστευτο βαθμό και είναι τόσο λεπτή που φαίνεται έτοιμη να σπάσει!

«Μεγαλώνοντας, αγαπούσα τις υπερβολές στο στιλ και τα κοστούμια των ηρώων των κόμικς. Μου αρέσει που φορούν το χαρακτήρα τους», λέει η 27χρονη.

wnasbwon3.jpg
«Κατανοώ πως δεν είναι εύκολο να πετύχω τις τέλειες αναλογίες της, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να σπάσω, αλλά μου φαίνεται ενδιαφέρον πως τα υφάσματα μπορούν να βοηθήσουν οπτικά ώστε το σώμα να φαίνεται τόσο λεπτό», δηλώνει.

«Όταν ήμουν μικρή, ήμουν πολύ ντροπαλή. Μου άρεσε που ο Batman είναι στην πραγματικότητα ο Bruce Wayne, ο οποίος όταν φοράει τη στολή του, του επιτρέπεται να αναδείξει μια άλλη πλευρά της προσωπικότητάς του», δηλώνει η γυναίκα που κατάφερε να γίνει η αγαπημένη της ηρωίδα!