​Επιβεβαιώνονται από μια μαρτυρία οι πληροφορίες που ήθελαν τους αδίστακτους αδελφούς Κουασί, οι οποίοι έπνιξαν με αίμα το Παρίσι, μετά την τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας Charlie Hebdo, να έχουν σχέση με την Αλ Κάιντα.

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες έλεγαν ότι ο 34χρονος Σείρφ Κουατσί έμεινε για αρκετούς μήνες στην Υεμένη όπου εκπαιδεύτηκε από μέλη της οργάνωσης Αλ Κάιντα στην Αραβική Χερσόνησο.

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, με το οποίο διέφυγαν οι τρομοκράτες μετά το μακελειό στη Charlie Hebdo μίλησε για την τρομακτική εμπειρία του και επιβεβαίωσε τη σχέση τους με την Αλ Κάιντα… Ο ίδιος κάνει λόγο για ήρεμους και γαλήνιους ανθρώπους οι οποίοι δεν φοβούνταν και ήξεραν από όπλα.

«Φορούσαν στρατιωτικά ρούχα και με τα όπλα στο χέρι, πολύ ήρεμοι, γαλήνιοι, πολύ επαγγελματίες, ούτε εκνευρισμένοι. Δεν έτρεξαν ποτέ, ούτε ανέβασαν τον τόνο της φωνής τους. Έδιναν την εντύπωση πως βρίσκονται σε επιχείρηση. Όταν πήραν το αυτοκίνητο δεν φορούσαν κουκούλες. Έμοιαζαν εξοικειωμένοι με τη χρήση όπλων και δεν έδειχναν καθόλου φοβισμένοι, αλλά πολύ αποφασισμένοι. Το μόνο που μου είπαν φεύγοντας ήταν: «Αν τα ΜΜΕ σε ρωτήσουν να τους πεις πως είναι η Αλ Κάϊντα της Υεμένης.» Αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που μου είπαν.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ταμπουρώθηκαν σε τυπογραφείο οι μακελάρηδες:«Θα πεθάνουμε σαν μάρτυρες»- Τουλάχιστον 1 όμηρος

Νέα ομηρία σε παντοπωλείο στο Παρίσι: Τουλάχιστον 5 όμηροι- Ανάμεσα τους παιδιά

Παραδόθηκε ο ένας από τους τρεις καταζητούμενους για το μακελειό στο Παρίσι

Τριήμερο πένθος στην Γαλλία μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο περιοδικό Charlie Hebdo!

Γαλλικά ΜΜΕ: ταυτοποιήθηκαν οι 3 δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης στο Charlie Hebdo.