Πρώτη ανάρτηση 14:43

Νέα ομηρία είναι σε εξέλιξη σε εβραϊκό παντοπωλείο σε ανατολικό προάστιο του Παρισιού, στο Βένσαν.

fO1ldsGrSreKlFebZT7V_LEDAWAY2.jpg
Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα, οι δράστες είναι δύο, ένας άντρας και μια γυναίκα, οι οποίοι κρατούν και έξι ομήρους, ανάμεσα τους γυναίκες και παιδιά. Mάλιστα, το ένα μωρό είναι περίπου 6 μηνών!

Οι δημοσιογράφοι αναφέρουν ότι δυο άνθρωποι έπεσαν νεκροί από τα πυρά των δραστών, κάτι που όμως διαψεύδει το Υπουργείο Εσωτερικών της χώρας.

B66cihqCcAIp41N.jpg
Οι δράστες φέρεται να ζητούν από τους αστυνομικούς να ελευθερώσουν τους μακελάρηδες της εφημερίδας Charlie Hebdo, ενώ με το που μπήκαν μέσα στο κατάστημα φώναξαν: "Ξέρετε ποιοι είμαστε"! Συγκεκριμένα, ��ήτησαν να ελευθερωθούν τα αδέλφια Κουασί, τα οποία έχουν ταμπουρωθεί στο τυπογραφείο, ενώ απείλησαν πως αν οι αρχές προβούν σε επιχείρηση σύλληψή τους, θα σκοτώσουν ομήρους στο παντοπωλείο.
Ακόμη, υπάρχουν πληροφορίες ότι πολλοί από τους ομήρους κατάφεραν να ξεφύγουν, χωρίς κάποια επίσημη πηγή να το έχει επιβεβαιώσει.

θ5τηξε5γδξκ.jpg

Παράλληλα, μια γυναίκα τηλεφώνησε στο Channel 2 του Ισραήλ και είπε ότι ανάμεσα στους ομήρους είναι ο ανιψιός της και το μωράκι του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο άντρας είναι ο δολοφόνος της αστυνομικού στη Μονρούζ ενώ κι οι δύο φέρονται να έχουν σχέση με τους μακελάρηδες της Charlie Hebdo.

B66Fm_jCMAMc9Ec.jpg

Στο σημείο έχει διακοπεί η κυκλοφορία και από έξω βρίσκονται αστυνομικοί καθώς και ασθενοφόρα. Οι Αρχές εκκένωσαν σχολεία, τα οποία είναι κοντά στο παντοπωλείο, ζήτησαν από τους πολίτες να μείνουν στα σπίτια τους και με μεγάφωνα καλούν όποιον είναι κοντά να απομακρυνθεί!
Μεγάλη αστυνομική δύναμη βρίσκεται σε τυπογραφείο στην επαρχία Dammartin en Goele, όπου εκεί κρύβονται οι αδελφοί Κουασί, κρατώντας τουλάχιστον έναν όμηρο και απειλώντας να πεθάνουν σαν μάρτυρες.

B66LsUpCUAAk-Qm.jpg
Να σημειωθεί ότι στην περιοχή όπου είναι σε εξέλιξη η δεύτερη σημερινή ομηρία βρίσκεται κοντά η εφημερίδα Liberation.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΥΤΟΙ είναι οι δράστες της δεύτερης ομηρίας στο παντοπωλείο στη Γαλλία!-Λένε ότι είναι ζευγάρι